Einde van de wereld in proloog 'Snowpiercer'

Einde van de wereld in proloog 'Snowpiercer'

Dit is hoe de mensheid eindigt.

Jim Pedd, 9 oktober 2019 om 06:00

Er is een geanimeerde proloog vrijgegeven voor de serie Snowpiercer, die ons laat weten wat er allemaal gebeurd is voordat de mensheid bijna helemaal moest uitsterven. Alhoewel de proloog weinig nieuws brengt ten opzichte van de video die we vooraf te zien kregen in de filmversie van dit verhaal, is het een prachtstuk.
Deze sneak peek werd vrijgegeven tijdens de New York Comic Con 2019 en vertelt wat er allemaal moest gebeuren voordat de mensheid moest schuilen voor zijn leven op een eeuwig rijdende trein. De clip gaat van klimaatverandering in de 21ste eeuw tot wetenschappers die proberen dat proces om te keren, waarop de compleet bevriest. De clip eindigt met de Snowpiercer-trein, die ontworpen is door de mysterieuze figuur Mr. Wilford en de mensen die rijk genoeg zijn om een plekje op de trein te kopen en vervolgens doodgeschoten worden door bewakers.


Alhoewel de video weinig nieuws bevat vergeleken met de filmversie, is de opstand anders. Ditmaal volgen we twee nieuwe personages: Andre en Melanie, die uiteindelijk samenkomen en een strijd voeren om heerschappij in de trein. Vanaf de lente van 2020 te zien.

Lees ook: IJzige eerste trailer 'Snowpiercer'

Lees meer over: Snowpiercer, Proloog, TNT

Populair nieuws