Nieuw op Netflix: 'The Walking Dead' seizoen 9!

Nieuw op Netflix: 'The Walking Dead' seizoen 9!

De zombies zijn weer helemaal terug van weggeweest!

Geoffrey Ketels, 8 oktober 2019 om 17:30

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Walking Dead is terug! Fans van de populaire horror reeks kunnen zich gaan opmaken voor heel wat meer zombies! Het negende deel uit de serie staat namelijk vanaf morgen, woensdag 9 oktober 2019 op Netflix!
Het negende seizoen van The Walking Dead is er één die fans van de reeks in ieder geval altijd bij zal blijven. Dit seizoen is namelijk omwille van verschillende redenen als niet minder dan monumentaal te bestempelen. Zo is er natuurlijk het feit dat verschillende belangrijke leden van de cast de reeks verlieten. Het ging hierbij specifiek om Rick (gespeeld door Andrew Lincoln) evenals Maggie (Lauren Cohan). Van deze laatste is echter inmiddels bekend dat ze op een zeker ogenblik terug zal keren naar The Walking Dead.

Lees ook: Wat betekenen die 3 cirkels in 'The Walking Dead'?

Wisselend succes
The Walking Dead kent eigenlijk een enigszins afwisselend succes. Door de jaren heen mag de populariteit van de reeks dan wel zijn afgenomen, toch is het zo dat ze nog altijd kan rekenen op een trouwe schare fans. Bovendien lijkt het er naar uit te zien dat ook de critics hun hart nog steeds hebben verloren aan deze horror serie. Dit valt onder meer af te leiden uit de scores die The Walking Dead heeft ontvangen op gespecialiseerde websites.

Op de website IMDB is er bijvoorbeeld sprake van een score van 8,3/10. Op die andere gespecialiseerde website, namelijk Rotten Tomatoes liggen de scores op respectievelijk 81 procent voor de Average Tomatometer en 78 procent voor de Average Audience Score. Slechte scores zijn dit uiteraard absoluut niet, maar er zijn momenten geweest waarop er grotere scores konden worden genoteerd.

In ieder geval, kijk jij ook al uit naar al het moois dat het negende seizoen van The Walking Dead voor jou in petto heeft? Het wachten is bijna voorbij! Vanaf morgen, woensdag 9 oktober 2019 staat het negende seizoen namelijk op Netflix. Kan je zolang niet meer wachten en wil je alvast een voorsmaakje van het nieuwe seizoen? Dat is mogelijk door het bekijken van de onderstaande trailer!


Lees ook: 'The Walking Dead' krijgt elfde seizoen!

Bron: Netflix.com

Lees meer over: The Walking Dead, serie, Netflix

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws