Gaten Matarazzo (Stranger Things) debuteert trailer voor griezelige Netflix-serie 'Prank Encounters'

Trailer griezelige serie 'Prank Encounters'

Net op tijd voor Halloween! Netflix komt met een griezelige nieuwe serie van Gaten Matarazzo ('Stranger Things')

Emma Nota, 11 oktober 2019 om 13:22

Net op tijd voor Halloween komt Netflix met een griezelige nieuwe serie met in de hoofdrol Gaten Matarazzo (Stranger Things). In elke aflevering worden nieuwe onwetende slachtoffers verrast met een rol in hun eigen horror-achtige film.
Gaten Matarazzo heeft al heel wat ervaring opgedaan in het horror-genre met Stranger Things, maar nu trekt hij aan de touwtjes in zijn eigen nieuwe show. In de eerste trailer van Prank Encounters is te zien hoe Matarazzo gruwelijke bovennatuurlijke situaties tot leven brengt om een paar nietsvermoedende vreemden bang te maken."Als ik jou was, zou ik niemand vertrouwen dit Halloween-seizoen ... vooral mij niet!!", tweette de acteur. "Ben je klaar om te schreeuwen en te lachen met #PrankEncounters @Netflix vanaf 25 oktober?"

Met verborgen camera's brengt elke aflevering nieuwe gasten binnen die geloven dat ze zijn aangenomen voor een eenmalig optreden als oppasser, bewaker of assistent. Zaken nemen al snel een vreemde wending, en ze worden de sterren van hun eigen horror-achtige film terwijl Matarazzo en zijn team hard hun best doen om hen tijdens hun werk te laten schrikken.

Naast zijn nieuwe show keert Matarazzo terug naar Stranger Things, dat net voor een vierde seizoen is vernieuwd. De sci-fi horror-serie is een van de meest bekeken shows van Netflix.


Bron: People.com

Lees meer over: Prank Encounters, Netflix, Gaten Matarazzo, Stranger Things

Populair nieuws