Clive Owen naast Julianne Moore in Stephen King-verfilming 'Lisey's Story'

Clive Owen gecast in 'Lisey's Story'

Owen en Moore waren eerder samen te zien in de moderne filmklassieker Children of Men.

Zilko Tarici, 11 oktober 2019 om 12:16

Er lijkt geen week voorbij te gaan zonder enig nieuws over een Stephen King-verfilming! Een groot deel van de verhalen van King is al verfilmd of wordt momenteel verfilmd. Een van deze nieuwe projecten is Kings Lisey’s Story, een achtdelige miniserie die exclusief voor Apple TV+ wordt gemaakt.
Eerder dit jaar werd al bekend dat Julianne Moore de hoofdrol zal spelen in de serie. Zij wordt nu vergezeld door niemand minder dan Clive Owen. In de intieme thriller volgen we Lisey (Moore), bij wie twee jaar na de dood van haar echtgenoot een aantal pijnlijke herinneringen omhoog komen, die grote gevolgen hebben. Owen en Moore waren eerder al eens samen te zien in de film Children of Men. Stephen King schrijft het script van alle afleveringen en zal ook dienst doen als uitvoerend producent.

[b]Een drukke tijd voor Owen[/i]
Hoewel we Owen de laatste jaren nog maar weinig zagen, is hij vanaf deze week naast Will Smith te zien in Ang Lee’s actiefilm Gemini Man. Dit wordt gevolgd door de opnames van Lisey’s Story, die binnenkort beginnen!

Bron: Apple TV

Lees meer over: Clive Owen, Liseys Story, Julianne Moore, Stephen King, Children of Men

Populair nieuws