search

Ons nieuws van vrijdag 11 oktober 2019

Beste vriendin van Meghan Markle krijgt eigen show op Netflix
Series / Celebrity

Beste vriendin van Meghan Markle krijgt eigen show op Netflix

De Canadese styliste ziet op deze manier een droom in vervulling gaan...

Het is best mogelijk dat de naam Jessica Mulroney je nog niet zoveel zegt. Daar komt nu echter verandering in. Mulroney is namelijk niet alleen een Canadese styliste, ze is ook de beste vriendin van Meghan Markle en binnenkort te zien op Netflix in het programma I Do, Redo!

In het nieuwe programma op Netflix zal Mulroney koppels helpen om hun trouwdag nog eens netjes over te doen. Op Instagram liet de styliste uit Canada eerder reeds optekenen dat ze reeds vijf jaar met het idee speelt om een dergelijk programma te beginnen. Ze is dan ook bijzonder blij om dit plan nu eindelijk werkelijkheid te zien worden. In een reactie op de bekendmaking liet Mulroney alvast het volgende optekenen:

"Kan iemand me even knijpen? Op het ogenblik dat ik ergens in geloof ga ik me er ook echt volledig voor inzetten. Ik ben bijzonder enthousiast om de mogelijkheid te krijgen om de wereld een kant van mij te laten zien die inspirerend is, een kant die er voor kan zorgen dat koppels de mogelijkheid krijgen om een vervelend moment uit hun verleden om te vormen tot iets moois. Op deze manier kan ik echt een verschil maken voor deze koppels. Het programma I Do, Redo zal een kant van de huwelijksindustrie tonen die nog nooit eerder te zien was."

2020
Ondanks het feit dat de opnames voor het nieuwe Netflix-programma reeds in volle gang zijn is het voor de kijkers toch nog wachten tot 2020 vooraleer ze te zien zullen zijn. In totaal zullen er 10 afleveringen van de show verschijnen.

Ondanks het feit dat Mulroney op moment van schrijven in Europa nog niet erg bekend is viel ze wel tijdens het huwelijk van Meghan met prins Harry meermaals op. Ze kwam dan ook veelvuldig in beeld, mede omwille van het feit dat haar kinderen optraden als bloemenkinderen tijdens de plechtigheid.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Regina King verklapt bijna verborgen easter egg in clip 'Watchman'!
Series / Interview

Regina King verklapt bijna verborgen easter egg in clip 'Watchman'!

Regina King verklapt bijna verborgen easter egg 'Watchman' in interview met Kimmel!

Met de premieredatum om de hoek, komt er steeds meer nieuws naar buiten over de HBO-serie Watchmen. Actrice Regina King wordt geïnterviewd bij Jimmy Kimmel, en het kost haar duidelijk moeite niks te verklappen!

De HBO-serie van Damon Lindelof is gebaseerd op de graphic novel Watchmen van schrijver Alan Moore uit de jaren 80. De graphic novel verwierf bekendheid, succes en kritiek voor de deconstructie en satirisering van het superheldgenre.

Lees ook: Krijgt HBO's 'Watchmen' maar 1 seizoen?

Voor de nieuwe Watchmen is er duidelijk gekozen voor andere verhaallijnen, zoals te zien is in de trailer.



Een belangrijke rol als de leider van 'Watchmen' is voor Emmy en Academy Award-winnaar Regina King, als detective Angela Abar (ook bekend als Sister Night).

Lindelof en King hebben eerder samengewerkt, toen King zich in het tweede seizoen bij The Leftovers voegde. Blijkbaar wilde Lindelof voor het nieuwe project Watchmen Regina King zo graag voor de hoofdrol hebben, dat hij het script rechtstreeks naar haar huis stuurde.

King laat in het interview met Jimmy Kimmel enkele hints vallen over Watchmen, en ze heeft grote moeite de easter egg niet te verklappen!

Watchmen gaat op 20 oktober 2019 in premiere op HBO.



Lees ook: 'Watchmen' pakt gedurfde thema's aan
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hawaii Five-0 brengt 'Masi Oka' (even) terug!
Series / Nieuws

Hawaii Five-0 brengt 'Masi Oka' (even) terug!

De acteur is een absolute favoriet van veel fans!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Goed nieuws voor fans van de populaire serie Hawaii Five-0... en eigenlijk ook voor fans van de populaire acteur Masi Oka. De productie van het misdaad drama heeft er namelijk voor gekozen om de acteur terug te halen. Het mag dan wel slechts gaan om een gastrol, toch is dit een moment waar heel wat fans naar hebben uitgekeken.

In het verleden was Oka natuurlijk reeds te zien in tal van verschillende seizoenen. De acteur verscheen in het tweede seizoen van het misdaad drama en verliet ze ergens in het midden van seizoen 7. Dit jaar is Oka terug te zien in de reeks en dat in een bijzondere aflevering. Het is namelijk zo dat hij het jaarlijkse Halloween feest zal bijwonen. Hij zal dat doen als een populair Keanu Reeves personage... kuch *John Wick* kuch!

Lees ook: (Tijdelijk?) afscheid in première aflevering nieuw seizoen Hawaii Five-0

Zoon
Niet alleen Oka's personage Max keert terug voor de speciale Halloween aflevering van het tiende seizoen van Hawaii Five-0. Ook zijn zoon maakt namelijk zijn opwachting. Of ook hij in een kostuum het feest bij zal wonen is niet bekend, maar we gaan er stiekem vanuit dat, dat wel degelijk het geval zal zijn.

In ieder geval zal het voor de fans van de reeks alleen maar leuk zijn om een bekend gezicht terug zijn opwachting te zien maken. Dit niet in het minst nadat eerder dit jaar het personage van Jorge Garcia, namelijk Jerry uit de serie werd geschrapt.

Lees ook: Bloedmooie 'Arrow'-actrice 'Katrina Law' gecast voor tiende seizoen van Hawaii Five-0!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Meer tegenslag voor Netflix?
Series / Streaming-diensten

Meer tegenslag voor Netflix?

Einde van overeenkomst Netflix met CBC in zicht? Het zou een nieuwe klap zijn voor de populaire streamingdienst...

Met de komst van enkele nieuwe streamingdiensten in de komende maanden zal er ongetwijfeld heel wat veranderen binnen het streaming landschap. In het bijzonder Netflix zal rekening moeten houden met niet alleen de nieuwe concurrentie, maar ook met bestaande overeenkomsten die mogelijks niet meer zullen worden verlengd. Onder meer de overeenkomst die eerder tot stand kwam tussen Netflix en CBC lijkt nu in het gedrang te komen.

Het was de CEO van CBC, namelijk Catherine Tait welke in een recent interview heeft aangegeven dat de bestaande overeenkomst tussen CBC en Netflix mogelijks niet meer zal worden verlengd. Het was deze overeenkomst die aan de basis lag van het verschijnen van titels op Netflix zoals Anne with an E en Alias Grace. Het zou zomaar kunnen dat deze projecten de laatste van hun soort zijn. In het interview liet Tait alvast het volgende optekenen:

"We gaan geen overeenkomsten maken of in stand houden die op lange termijn onze industrie of ons bedrijf schade kunnen toebrengen. Verschillende landen hebben door de jaren heen bepaalde overeenkomsten gesloten zoals wij hebben gedaan met Netflix. Echter, na verloop van tijd hebben we vastgesteld dat we in plaats van zelf een bepaalde groei te realiseren, we vooral hebben bijgedragen aan de groei van partijen als Netflix en Amazon. Daar moet verandering in komen."

Nieuw verlies
De beslissing van CBC om wellicht niet meer verder te gaan met Netflix als partner is een zoveelste opdoffer voor de streamingservice. Eerder liet met name Disney reeds optekenen dat ze haar content van Netflix zou afhalen met als doel om deze op haar eigen streamingdienst aan te gaan bieden. Bovendien verscheen vorige week ook nog het bericht dat Disney er voor had gekozen om alle advertenties van Netflix te verbannen van de netwerken waar ze eigenaar van is. Dit zorgt er onder meer voor dat Netflix niet kan adverteren tijdens de Oscars van 2020.

Dit nieuwsbericht is het zoveelste bewijs dat netwerken en andere entertainment bedrijven er steeds vaker voor gaan kiezen om hun content onder een eigen dienst aan te bieden. Eén ding staat in ieder geval vast, Netflix voelt nu al, nog voor de lancering van Apple TV+ en Disney+ de hete adem van de concurrentie!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gaten Matarazzo (Stranger Things) debuteert trailer voor griezelige Netflix-serie 'Prank Encounters'
Series / Trailer

Gaten Matarazzo (Stranger Things) debuteert trailer voor griezelige Netflix-serie 'Prank Encounters'

Net op tijd voor Halloween! Netflix komt met een griezelige nieuwe serie van Gaten Matarazzo ('Stranger Things')

Net op tijd voor Halloween komt Netflix met een griezelige nieuwe serie met in de hoofdrol Gaten Matarazzo (Stranger Things). In elke aflevering worden nieuwe onwetende slachtoffers verrast met een rol in hun eigen horror-achtige film.

Gaten Matarazzo heeft al heel wat ervaring opgedaan in het horror-genre met Stranger Things, maar nu trekt hij aan de touwtjes in zijn eigen nieuwe show. In de eerste trailer van Prank Encounters is te zien hoe Matarazzo gruwelijke bovennatuurlijke situaties tot leven brengt om een paar nietsvermoedende vreemden bang te maken.

Bekijk op instagram


"Als ik jou was, zou ik niemand vertrouwen dit Halloween-seizoen ... vooral mij niet!!", tweette de acteur. "Ben je klaar om te schreeuwen en te lachen met #PrankEncounters @Netflix vanaf 25 oktober?"

Met verborgen camera's brengt elke aflevering nieuwe gasten binnen die geloven dat ze zijn aangenomen voor een eenmalig optreden als oppasser, bewaker of assistent. Zaken nemen al snel een vreemde wending, en ze worden de sterren van hun eigen horror-achtige film terwijl Matarazzo en zijn team hard hun best doen om hen tijdens hun werk te laten schrikken.

Naast zijn nieuwe show keert Matarazzo terug naar Stranger Things, dat net voor een vierde seizoen is vernieuwd. De sci-fi horror-serie is een van de meest bekeken shows van Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Clive Owen naast Julianne Moore in Stephen King-verfilming 'Lisey's Story'
Series / Nieuws

Clive Owen naast Julianne Moore in Stephen King-verfilming 'Lisey's Story'

Owen en Moore waren eerder samen te zien in de moderne filmklassieker Children of Men.

Er lijkt geen week voorbij te gaan zonder enig nieuws over een Stephen King-verfilming! Een groot deel van de verhalen van King is al verfilmd of wordt momenteel verfilmd. Een van deze nieuwe projecten is Kings Lisey's Story, een achtdelige miniserie die exclusief voor Apple TV+ wordt gemaakt.

Eerder dit jaar werd al bekend dat Julianne Moore de hoofdrol zal spelen in de serie. Zij wordt nu vergezeld door niemand minder dan Clive Owen. In de intieme thriller volgen we Lisey (Moore), bij wie twee jaar na de dood van haar echtgenoot een aantal pijnlijke herinneringen omhoog komen, die grote gevolgen hebben. Owen en Moore waren eerder al eens samen te zien in de film Children of Men. Stephen King schrijft het script van alle afleveringen en zal ook dienst doen als uitvoerend producent.

[b]Een drukke tijd voor Owen[/i]
Hoewel we Owen de laatste jaren nog maar weinig zagen, is hij vanaf deze week naast Will Smith te zien in Ang Lee's actiefilm Gemini Man. Dit wordt gevolgd door de opnames van Lisey's Story, die binnenkort beginnen!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Federation bestaat nog in 'Star Trek: Discovery'
Series / Nieuws

Federation bestaat nog in 'Star Trek: Discovery'

Fans kunnen even opgelucht ademhalen.

Alhoewel Star Trek: Discovery in een duistere toekomst duikt, bestaat de Federation nog gewoon. Onlangs leerden we dankzij de eerste trailer voor het derde seizoen van de serie dat de Federation een soort relikwie is geworden. En dat het helemaal niet zo zeker is in welke vorm die nog bestaat. Maar fans kunnen blij zijn: in de 32ste eeuw bestaat de United Federation of Planets nog. In zekere zin…

Een van de showrunners van de serie, Michelle Paradise, bevestigde dit tijdens een panel op PaleyFest. Volgens haar bestaat de Federation nog, maar staat deze voor grote uitdagingen. Of dat nou interne strubbelingen of directe bedreigingen van buitenaf zijn weten we nog niet, maar er is in elk geval iets aan de hand. Of Starfleet nog bestaat is de vraag, daar ging Paradise niet op in.

Lees ook: 4 gloednieuwe foto's 'Star Trek: Discovery' tonen de toekomst

Geloven in geesten
In de eerste trailer wees Cleveland Booker, die uit de 32ste eeuw komt, maar het insigne op de borst van Michael Burnham, waarop hij zei dat ze in geesten gelooft. Dat was een verwijzing naar de Starfleet-badge die ze droeg. Gespeculeerd wordt dan ook dat de Federation nog wel bestaat, maar dan in enorm afgeslankte vorm en dat dit direct te maken heeft met het verdwijnen van Starfleet. Helemaal zeker is het niet, maar we zagen een vlag van de Federation in de trailer, met maar zes sterren erop.

Lees ook: S3 'Star Trek: Discovery' kijkt naar lot Federation

In de 23ste eeuw staan er meer dan honderd sterren op diezelfde vlag. Het zou dus heel goed mogelijk kunnen zijn, dat de Federation nog maar een paar leden heeft. Dat zou ook meteen verklaren waarom er vijandige Andorians in de trailer lijken te zitten. We moeten nog even wachten op antwoorden trouwens: de serie gaat pas in 2020 verder, nadat Star Trek: Picard is afgerond. Daarmee komt Discovery niet voor maart 2020 online.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zesde seizoen 'The Flash' start met zeer goede kijkcijfers
Series / Nieuws

Zesde seizoen 'The Flash' start met zeer goede kijkcijfers

De kijkcijfers mogen er wel zijn!

Veel series worstelen met het vasthouden van kijkers. Dat geldt niet voor The CW's The Flash, dat een sterk begin van zijn zesde reeks kent. De ratings zijn bekendgemaakt door The Wrap en vallen bepaald niet tegen. Er keken zo'n 1,6 miljoen kijkers naar de eerste aflevering van de nieuwe reeks. Dat is een vergelijkbaar aantal met het vorige seizoen, waarmee er nog altijd genoeg interesse is.

Een van de redenen daarachter ligt waarschijnlijk in het feit dat de serie zo intrinsiek verbonden is aan al die andere Arrowverse-series die The CW ons brengt. Een goed uitgekiende strategie, die een mooie 0,6 in het 18-49 leeftijdssegment oplevert en dus 1,6 miljoen kijkers in de Verenigde Staten. Heel rustig wordt er ook opgebouwd naar een megacrossover tussen alle series die er zijn in het Arrowverse, Crisis on Infinite Earths, waarin The Flash de spil in het web vormt.

Lees ook: Crisis on Infinite Earths kostte 10 jaar om te maken

Universum in gevaar
Er staat veel op het spel in The Flash voor Barry Allen en zijn vrienden. "The Monitor verschijnt aan het einde van onze eerste aflevering," vertelde hoofdrolspeler Grant Gustin al eens in een interview hierover. "Hij vertelt dat het universum in gevaar is en dat, om het te redden, Barry Allen dood moet. Maar wat Barry niet weet, is dat ook Oliver Queen een deal heeft gesloten met Monitor. Dus iemand zal dood moeten gaan."

Wie dat wordt weten we natuurlijk nog niet, maar hoe dan ook wordt het heftig voor Team Flash, want hun serie bouwt al sinds het eerste seizoen op naar deze crossover. De Crisis zou eigenlijk pas over een paar jaar plaatsvinden in het universum, maar werd flink naar voren gehaald, waardoor iedereen natuurlijk compleet verrast is.

Lees ook: Negative Flash in zesde seizoen 'The Flash'?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe poster 'Castle Rock' S2 toont bekend Stephen King-personage
Series / Posters

Nieuwe poster 'Castle Rock' S2 toont bekend Stephen King-personage

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen wordt op 23 oktober a.s. uitgezonden.

Hulu heeft een nieuwe poster vrijgegeven voor het tweede seizoen van Stephen King-serie Castle Rock, waarin we Lizzy Caplan zien als het iconische King-personage Annie Wilkes. De serie keert op 23 oktober a.s. terug voor een tweede ronde op Hulu. Je kunt de poster hieronder bekijken!

Lees ook: Eerste trailer Stephen Kings 'Castle Rock' seizoen 2!

In het tweede seizoen zien we hoe een vete tussen twee kampen tot een hoogtepunt komt wanneer de psychopatische Annie Wilkes arriveert in Castle Rock. Naast Caplan als Wilkes zien we in het tweede seizoen ook acteurs als Tim Robbins, Elsie Fisher, Barkhad Abdi, Yusra Warsama, Paul Sparks, Matthew Alan en John Hoogenakker.

Intiem maar episch
Hoewel de psychologische horrorserie zich afspeelt in het enorme multiversum van Stephen King, combineert Castle Rock deze grootse setting met intieme verhalen, waarin de tegenstelling tussen licht en duister centraal staan. In Kings werk speelde het plaatsje Castle Rock een rol in boeken als Cujo, The Dark Half en Needful Things.



Lees ook: Premièredatum Stephen King-serie 'Castle Rock' S2 onthuld
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Leeft [spoiler..] nog in 'Stranger Things'?
Series / Nieuws

Leeft [spoiler..] nog in 'Stranger Things'?

Het was een schok aan het einde van het derde seizoen. Maar wat is er nou aan de hand?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het derde seizoen van Netflix-serie Stranger Things eindigde ermee dat Chief Hopper dood leek te gaan. Hij offerde zichzelf op om de poort naar het Upside Down te kunnen sluiten. Althans, daar leek het op, want na de aftiteling was een scène te zien waaruit het tegendeel leek te blijken. Toch willen de Duffer-broers die achter de Netflix-hit zitten daar niet op reageren. Nu ontwijkt ook acteur David Harbour vragen.

Tijdens de Late Night with Seth Meyers-serie kwam het onderwerp weer ter sprake. Ging hij nou dood of toch niet? Voor Harbour is het een vraag waar hij ondertussen aan gewend is geraakt, vooral omdat hij hem bij zo'n beetje elk interview krijgt en bij elke talkshow die hij bezoekt. "OK, ja ik wist dat je dit zou vragen," begon de acteur met een glimlach.

Lees ook: David Harbour vond oorspronkelijke titel 'Stranger Things' beter

Een offer maken
"Ik wist altijd dat Hopper een offer moest maken. Hij is een eikel en daar zou hij op de een of andere manier voor moeten boeten, dat wist ik zeker. Dus ik dacht dat hij dit zou doen en toen kwam het script uit en spoiler alert als je dit niet weet, maar na de aftiteling is er een moment waarop ze refereren naar 'de Amerikaan'. En ik dacht meteen: 'Oh, ik ben de Amerikaan'. Sindsdien ben ik niet vaak gebeld."

Harbour besloot daarom ook om zelf maar de Duffer-broers te bellen en te vragen of hij nog leeft. Het antwoord? "Dat weten we eigenlijk nog niet." En dus is het even de vraag. Waarschijnlijk komt het volgende seizoen niet voor eind 2020 of 2021 uit, dus ze hebben nog wel even om hun overwegingen te maken.

Lees ook: Eerste teaser trailer 'Stranger Things' seizoen 4! Weg uit Hawkins, Indiana?!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvel aangeklaagd rond 'X-Men'-serie
Series / Nieuws

Marvel aangeklaagd rond 'X-Men'-serie

Problemen voor Marvel Studios?

Marvel wordt volgens roddelsite TMZ aangeklaagd voor het stelen van het themalied van de oude X-Men-serie uit de jaren negentig. X-Men: The Animated Series heeft een heel memorabel openingslied maar volgens Zoltan Krisko is het van hem gestolen. Hij klaagt dan ook Marvel, Disney, Fox, Apple, Amazon en andere bedrijven die verbonden zijn aan de serie aan.

Uit de rechtszaak blijkt dat volgens Zoltan Krisko het lied eigenlijk afkomstig is van de Hongaarse politieserie Linda, die tussen 1984 en 1991 te zien was. Krisko is verantwoordelijk voor het nalatenschap van de Hongaarse componist Gyorgy Vukan, die het lied voor de Hongaarse serie maakte. Krisko stelt nu dat de makers van het X-Men-lied dit gehoord zouden hebben en gebruikt voor hun serie.

Lees ook: Makers 'X-Men: The Animated Series' willen vervolg op Disney+

Nooit gehoord
Krisko claimt dat hij pas in 2017 het lied van X-Men: The Animated Series hoorde. Daarom zou het zo lang geduurd hebben voordat hij de zaak aan kon spannen. Nu eist hij dus geld van de studio's, al weten we niet hoeveel. Dat zou wel kunnen oplopen, want volgens Krisko is het lied een van de redenen achter het succes van de serie.

X-Men: The Animated Series was vijf seizoenen lang te zien, tussen 1992 en 1997 en kreeg 76 afleveringen. De show is te streamen op Disney+ en zou mogelijk een nieuw leven krijgen in de vorm van een speciaal voor die streamingdienst gemaakt zesde seizoen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.