Nieuw op Netflix: 'The Hook Up Plan' seizoen 2

Nieuw op Netflix: 'The Hook Up Plan' seizoen 2

Het tweede seizoen is vanaf vandaag, vrijdag 11 oktober 2019 te bekijken!

Geoffrey Ketels, 12 oktober 2019 om 23:12

De laatste aflevering van het eerste seizoen van The Hook Up Plan liet het eigenlijk al vermoeden en in februari van dit jaar maakte ook Netflix een tweede seizoen bekend. Dat tweede seizoen is vanaf vandaag, vrijdag 11 oktober 2019 te bekijken via de populaire streamingdienst!
Het eerste seizoen van The Hook Up Plan liet ons kennismaken met de jonge Parisienne Ela. Zij wordt zonder dat ze het zelf beseft gekoppeld door haar vrienden aan een gigolo die luistert naar de naam Jules. Het eerste seizoen was niet alleen grappig, meer ook heerlijk meeslepend. De afleveringen duurden overigens ook maar 20 minuten waardoor ze eenvoudig te kijken waren. Aan het einde van het eerste seizoen was er sprake van een stevige cliffhanger waar we nu dus eindelijk het antwoord op zullen krijgen!

Heerlijk meeslepend
The Hook Up Plan beschikt over een heerlijk meeslepend karakter. Deze zorgt er voor dat niet alleen heel wat mensen, maar ook behoorlijk wat critics fan zijn geworden van de reeks. Dit uit zich ook in de meer dan degelijke cijfers die de reeks heeft gekregen op een gespecialiseerde website als IMDB. Op deze website beschikt ze dan ook over een score van 7,5/10.

Kijk jij ook reeds enige tijd uit naar het verschijnen van het tweede seizoen van The Hook Up Plan? Dan is het wachten nu voorbij! Vanaf vandaag, vrijdag 11 oktober 2019 is het tweede deel immers te bekijken op Netflix. Wil je nog even een leuk voorsmaakje krijgen van het tweede seizoen? Dat is mogelijk door middel van de onderstaande trailer!


Lees meer over: The Hook Up Plan, serie, Netflix

Populair nieuws