search

Ons nieuws van zaterdag 12 oktober 2019

Nieuw op Netflix: 'The Hook Up Plan' seizoen 2
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'The Hook Up Plan' seizoen 2

Het tweede seizoen is vanaf vandaag, vrijdag 11 oktober 2019 te bekijken!

De laatste aflevering van het eerste seizoen van The Hook Up Plan liet het eigenlijk al vermoeden en in februari van dit jaar maakte ook Netflix een tweede seizoen bekend. Dat tweede seizoen is vanaf vandaag, vrijdag 11 oktober 2019 te bekijken via de populaire streamingdienst!

Het eerste seizoen van The Hook Up Plan liet ons kennismaken met de jonge Parisienne Ela. Zij wordt zonder dat ze het zelf beseft gekoppeld door haar vrienden aan een gigolo die luistert naar de naam Jules. Het eerste seizoen was niet alleen grappig, meer ook heerlijk meeslepend. De afleveringen duurden overigens ook maar 20 minuten waardoor ze eenvoudig te kijken waren. Aan het einde van het eerste seizoen was er sprake van een stevige cliffhanger waar we nu dus eindelijk het antwoord op zullen krijgen!

Heerlijk meeslepend
The Hook Up Plan beschikt over een heerlijk meeslepend karakter. Deze zorgt er voor dat niet alleen heel wat mensen, maar ook behoorlijk wat critics fan zijn geworden van de reeks. Dit uit zich ook in de meer dan degelijke cijfers die de reeks heeft gekregen op een gespecialiseerde website als IMDB. Op deze website beschikt ze dan ook over een score van 7,5/10.

Kijk jij ook reeds enige tijd uit naar het verschijnen van het tweede seizoen van The Hook Up Plan? Dan is het wachten nu voorbij! Vanaf vandaag, vrijdag 11 oktober 2019 is het tweede deel immers te bekijken op Netflix. Wil je nog even een leuk voorsmaakje krijgen van het tweede seizoen? Dat is mogelijk door middel van de onderstaande trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Boy of Steel in actie in clip 'Titans' seizoen 2!
Series / Nieuws

Boy of Steel in actie in clip 'Titans' seizoen 2!

Samen met zijn hond Krypto.

Begin september startte DC Universe met het uitzenden van het dertiendelige tweede seizoen van de DC-actieserie Titans. In het tweede seizoen zijn vele nieuwe gezichten te zien.

Het nieuwste seizoen introduceert onder meer Bruce Wayne / Batman, Garth / Aqualad, Slade Wilson / Deathstroke en Subject 13 / Conner. De laatste ontpopt zich tot Superboy a.k.a. Boy of Steel en de rol wordt gespeeld door Joshua Orpin. Hieronder zie je een clip met de superheld, samen met de superhond Krypto.

Lees ook: Dit is Aqualad in DC-serie 'Titans'!



Op naar Bruce Wayne
Bovenstaande clip komt uit aflevering zes met de titel ''Conner'' en deze werd recent op DC Universe gezet. De volgende aflevering heet ''Bruce Wayne'' en daarmee wordt duidelijk aangegeven dat het later ego van Batman een belangrijkere rol gaat spelen.

Het tweede seizoen wordt ondertussen steeds beter ontvangen en daarmee lijkt de eerste live action serie van DC Universe een steeds groter succes. Bovenstaande clip komt via IGN.

Lees ook: Dit is Superboy in DC-serie 'Titans'!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Elite' bedenkers gaan nieuwe serie maken voor Netflix
Series / Nieuws

'Elite' bedenkers gaan nieuwe serie maken voor Netflix

De cast bestaat uit zeer bekende Spaanse acteurs en actrices...

Netflix heeft bekend gemaakt dat de makers van de serie Elite meteen aan de slag kunnen gaan met een nieuw project. De opnames voor de nieuwe, eveneens Spaanstalige Netflix-serie zullen van start gaan op 21 oktober in Galicië. Op moment van schrijven luistert de nieuwe serie naar de naam El desorden que deja.

De tijdelijke naam die Netflix aan haar nieuwe, Spaanstalige serie heeft gegeven is dezelfde als deze van het boek waarop ze is gebaseerd. Het script komt echter van de hand van Carlos Montero. Hij staat vooral bekend als één van de bedenkers van de populaire Netflix-reeks Elite. Ondanks het feit dat er nog niet zoveel over de nieuwe serie bekend werd gemaakt is het wel zo dat we reeds een groot deel van de cast kennen. Zo zijn er rollen weggelegd voor onder meer Inma Cuesta, Bárbara Lennie, Arón Piper en Roberto Enrí­quez. Ook Tamar Novas die we eerder zagen in Fariña is van de partij.

Pesterijen
El desorden que deja vertelt het verhaal van Raquel (Inma Cuesta). Zij is een jonge literatuur lerares die er voor kiest om een nieuwe baan aan te nemen in het dorp waar haar man is opgegroeid. Op deze manier wil ze proberen om hun huwelijk te redden. De jonge lerares komt er echter al snel achter dat haar voorganger zelfmoord heeft gepleegd, meer dan waarschijnlijk als gevolg van hevige pesterijen door haar eigen studenten. Raquel beslist meteen dat ze moet proberen om de ware toedracht achter de zelfmoord te achterhalen.

Het is momenteel nog niet bekend wanneer deze nieuwe Spaanstalige reeks op Netflix te zien zal zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Batman van Michael Keaton in 'Crisis on Infinite Earths'
Series / Nieuws

Batman van Michael Keaton in 'Crisis on Infinite Earths'

De 1989-Batman keert terug op tv.

Later dit jaar start weer de steeds groter wordende crossover-reeks tussen de series in het Arrowverse, de DC-series van de zender The CW van Warner Bros. Nu is duidelijk dat ook een van de bekendste film-Batmans te zien is in de vijfluik.

Vanaf de set van Crisis on Infinite Earths is onderstaande foto opgedoken van Michael Keatons Batman. Keaton speelde de DC-superheld in twee Batman-films die in 1989 en 1992 verschenen. Deze worden nog altijd gezien als twee van de beste verfilmingen, met iconische vertolkingen van de slechteriken.


Zesde cross-over in Arrowverse
Crisis on Infinite Earths is de zesde jaarlijkse cross-over tussen de series rond Supergirl, Batwoman, The Flash, Arrow en Legends of Tomorrow in het Arrowverse en bestaat uit vijf afleveringen. Het verhaal is gebaseerd op de gelijknamige comic-reeks uit 1985 en 1986 en sluit aan op wat in de vorige cross-over Elseworlds werd gestart.

In de afleveringen zijn ook vele personages te zien uit eerdere afgeronde DC-series, en dus ook minimaal twee films. Brandon Routh is namelijk weer te zien als (alternatieve) Superman. Drie afleveringen van Crisis on Infinite Earths worden in december uitgezonden, twee in januari.

Lees ook: Brandon Routh terug als Superman in 'Crisis on Infinite Earths'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nicolas Winding Refn (Drive) en HBO maken 'Maniac Cop'-serie
Series / Nieuws

Nicolas Winding Refn (Drive) en HBO maken 'Maniac Cop'-serie

De oorspronkelijke cultklassieker stamt alweer uit 1988.

Na het omstreden Too Old to Die Young van eerder dit jaar, zal regisseur Nicolas Winding Refn ([i]Drive, Only God Forgives) opnieuw een serie maken. Ditmaal betreft het een nieuwe versie van de cultklassieker Maniac Cop uit 1988. HBO heeft het groene licht gegeven voor het project, dat geproduceerd en geregisseerd wordt door respectievelijk Refn en John Hyams (Universal Soldier: Regeneration).[/b]

Deadline is vandaag te weten gekomen dat de serie gemaakt wordt. De oorspronkelijke film werd geregisseerd door William Lustig, die een script van Larry Cohen verfilmde. Het project is de eerste productie van Refns onafhankelijke studio byNWR Originals. De film Maniac Cop gaat over een groep politieagenten die een moordenaar opjagen die gespot zou zijn in een politie-uniform. Ze komen er echter achter dat de man is opgestaan uit de dood om wraak te nemen op degenen die hem hebben gedood. De film flopte in de bioscopen, maar deed het op video dusdanig goed dat er twee vervolgen kwamen: Maniac Cop 2 en Maniac Cop: Badge of Silence.

[b]Project met een verleden[/i]
Dit is niet de eerste poging die Refn heeft gedaan om Maniac Cop terug te brengen. De regisseur wilde in 2016 al een nieuwe filmversie maken, waarvan de opnames in 2017 moeten beginnen. Refn en Hyams hebben nu echter laten weten dat ze zoveel ideeën hebben dat ze er een serie mee kunnen vullen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Witcher' krijgt vooral praktische effecten
Series / Nieuws

'The Witcher' krijgt vooral praktische effecten

Verwacht maar een serie die eigenlijk in de bioscoop thuishoort.

Alhoewel Netflix-serie The Witcher gebaseerd is op een fantasy-franchise, en zich baseert op de boeken van Poolse schrijver Andrzej Sapkowski, is het doel vanaf het begin om zoveel mogelijk van praktische effecten gebruik te maken. Dat beloven production designer Andrew Laws en showrunner Lauren Schmidt Hissrich.

"Ik wilde niet dat we een acteur zouden zien spelen voor een groot groen scherm, die vervolgens zou staan praten tegen een groene bal. Nee, ik wilde dat het er echt uit zou zien en dat we echte vechtscènes zouden opnemen," begon Laws tijdens een interview met Premiere Magazine.

Lees ook: Nieuwe details Netflix-serie 'The Witcher'

Echt laten voelen
Volgens Hissrich is er maar één manier om de boel zo echt mogelijk te laten voelen en dat is authentieke actie. "Als je fantastische CGI weet te maken voor een bepaalde scène, moet je dat ook voor andere momenten doen, anders voelt het niet goed," aldus de showrunner. "Er bestaat trouwens ook al de fantastische gamereeks, en ik wilde dat dit er anders uit zou gaan zien."

Maar is het budget wel hoog genoeg daarvoor? "We zijn niet het arme broertje van Lord of the Rings of Game of Thrones of zo. Netflix heeft ons veel gegeven om mee te werken. We hebben echt gigantische scènes opgenomen met productiewaarde die past in de bioscoop."

Lees ook: Nieuwe foto 'The Witcher' is onheilspellend

In de serie volgen we Geralt of Rivia, een monsterjager die worstelt om zijn plek te vinden in een wereld waarin mensen vaak erger blijken te zijn dan de beesten waar hij op jaagt. Het lot brengt hem op het pad van een machtige tovenares en een jonge prinses met een duiter geheim. Samen moeten ze proberen te overleven in het steeds gewelddadigere Continent.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Watchmen'-synopsis teaset groots mysterie
Series / Nieuws

'Watchmen'-synopsis teaset groots mysterie

En de serie begint met een moordonderzoek.

Nog krap een week en dan gaat HBO-serie Watchmen eindelijk van start. En dus heeft de televisiezender eindelijk een synopsis vrijgegeven voor de eerste aflevering van het seizoen. Die biedt een paar kleine hints naar wat fans kunnen verwachten van de DC-serie en dat belooft een mysterie te zijn dat een volledig seizoen zal duren.

De aflevering, met titel It's Summer and We're Running Out of Ice heeft de volgende synopsis: In een alternatief Amerika, waar politieagenten hun identiteit moeten verbergen achter maskers om zichzelf te beschermen tegen een terroristische organisatie, onderzoekt rechercheur Angela Abar een moordpoging op een mede-officier, iets dat ze doet onder leiding van haar vriend en chef Judd Crawford. Ondertussen ontvangt de Lord van een County Estate een cadeau van zijn loyale dienaren.

Lees ook: Krijgt HBO's 'Watchmen' maar 1 seizoen?

Eén seizoen
De serie eindigt mogelijk al na één seizoen, vertelde showrunner Damon Lindelof enige tijd geleden. De bedoeling is vanaf het begin geweest om een serie te maken die een gesloten verhaal verteld. Tegelijk is er wel de optie om te verlengen, als de kijkcijfers uit het dak rijzen en fans dus echt enorm veel behoefte hebben aan meer materiaal.,

Wat het ook wordt, de serie gaat op 20 oktober van start op HBO. In Nederland zal elke aflevering een dag later te streamen zijn op Ziggo Movies & Series XL.

Lees ook: Vijf nieuwe feiten over HBO's 'Watchmen'!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
The Flash gaat dood in Crisis on Infinite Earths
Series / Nieuws

The Flash gaat dood in Crisis on Infinite Earths

Dat worden spannende tijden voor fans van The Flash!

Showrunner Eric Wallace van The CW-serie The Flash bevestigt tijdens een interview dat Barry Allen het einde van de Crisis on Infinite Earths in theorie niet levend haalt. Dat zal als de crisis er straks daadwerkelijk is natuurlijk wel anders gaan, maar de principes zijn helder.

Tijdens een interview met CBR bevestigt Wallace dat Barry Allen, a.k.a. The Flash, dood zal moeten gaan. Althans… in theorie dus. Want het hele uitgangspunt van de crossover is dat Barry Allen samen met heel veel hulp uit alle uithoeken van het Arrowverse uiteindelijk iedereen redt en blijft leven.

Lees ook: Zesde seizoen 'The Flash' start met zeer goede kijkcijfers

Barry gaat dood
"We weten dat The Flash 10 december 2019 dood zal gaan. We modderen niet maar wat aan," begon Wallace zijn verhaal. "The Monitor komt langs met een kosmische aankondiging. Dat drijft je tot extremen om te vechten of te accepteren dat de Crisis komt. En elke aflevering van dit seizoen draait om dezelfde vraag: accepteer ik de dood of bestrijd ik het?"

Lees ook: Crisis on Infinite Earths kostte 10 jaar om te maken

Volgens de showrunner is dit een van de beste zaken die naar de serie komt, en zal dat gevolgen hebben voor het volledige zesde seizoen. Natuurlijk zal Barry aan het eind van het seizoen nog springlevend zijn, maar zijn dood zou in eerste instantie kunnen plaatsvinden, waarna hij weer op de een of andere manier terugkomt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.