'Elite' bedenkers gaan nieuwe serie maken voor Netflix

'Elite' bedenkers gaan nieuwe Spaanse serie maken

De cast bestaat uit zeer bekende Spaanse acteurs en actrices...

Geoffrey Ketels, 12 oktober 2019 om 17:36

Netflix heeft bekend gemaakt dat de makers van de serie Elite meteen aan de slag kunnen gaan met een nieuw project. De opnames voor de nieuwe, eveneens Spaanstalige Netflix-serie zullen van start gaan op 21 oktober in Galicië. Op moment van schrijven luistert de nieuwe serie naar de naam El desorden que deja.
De tijdelijke naam die Netflix aan haar nieuwe, Spaanstalige serie heeft gegeven is dezelfde als deze van het boek waarop ze is gebaseerd. Het script komt echter van de hand van Carlos Montero. Hij staat vooral bekend als één van de bedenkers van de populaire Netflix-reeks Elite. Ondanks het feit dat er nog niet zoveel over de nieuwe serie bekend werd gemaakt is het wel zo dat we reeds een groot deel van de cast kennen. Zo zijn er rollen weggelegd voor onder meer Inma Cuesta, Bárbara Lennie, Arón Piper en Roberto Enríquez. Ook Tamar Novas die we eerder zagen in Fariña is van de partij.

Pesterijen
El desorden que deja vertelt het verhaal van Raquel (Inma Cuesta). Zij is een jonge literatuur lerares die er voor kiest om een nieuwe baan aan te nemen in het dorp waar haar man is opgegroeid. Op deze manier wil ze proberen om hun huwelijk te redden. De jonge lerares komt er echter al snel achter dat haar voorganger zelfmoord heeft gepleegd, meer dan waarschijnlijk als gevolg van hevige pesterijen door haar eigen studenten. Raquel beslist meteen dat ze moet proberen om de ware toedracht achter de zelfmoord te achterhalen.

Het is momenteel nog niet bekend wanneer deze nieuwe Spaanstalige reeks op Netflix te zien zal zijn.

Lees meer over: Elite, serie, Netflix, El desorden que deja

Populair nieuws