Batman van Michael Keaton in 'Crisis on Infinite Earths'

Michael Keatons Batman in 'Arrowverse'!

De 1989-Batman keert terug op tv.

Bram de Groot, 12 oktober 2019 om 16:31

Later dit jaar start weer de steeds groter wordende crossover-reeks tussen de series in het Arrowverse, de DC-series van de zender The CW van Warner Bros. Nu is duidelijk dat ook een van de bekendste film-Batmans te zien is in de vijfluik.
Vanaf de set van Crisis on Infinite Earths is onderstaande foto opgedoken van Michael Keatons Batman. Keaton speelde de DC-superheld in twee Batman-films die in 1989 en 1992 verschenen. Deze worden nog altijd gezien als twee van de beste verfilmingen, met iconische vertolkingen van de slechteriken.


Zesde cross-over in Arrowverse
Crisis on Infinite Earths is de zesde jaarlijkse cross-over tussen de series rond Supergirl, Batwoman, The Flash, Arrow en Legends of Tomorrow in het Arrowverse en bestaat uit vijf afleveringen. Het verhaal is gebaseerd op de gelijknamige comic-reeks uit 1985 en 1986 en sluit aan op wat in de vorige cross-over Elseworlds werd gestart.

In de afleveringen zijn ook vele personages te zien uit eerdere afgeronde DC-series, en dus ook minimaal twee films. Brandon Routh is namelijk weer te zien als (alternatieve) Superman. Drie afleveringen van Crisis on Infinite Earths worden in december uitgezonden, twee in januari.

Lees ook: Brandon Routh terug als Superman in 'Crisis on Infinite Earths'

Bron: Twitter

Lees meer over: Arrow, The Flash, Supergirl, Batwoman, Legends of Tomorrow, Brandon Routh, Tyler Hoechlin

Informatie over de serie: Legends of Tomorrow

Populair nieuws