search
Cast Steven Soderberghs 'Red Oaks' onthuld
Series / Nieuws

Cast Steven Soderberghs 'Red Oaks' onthuld

David Gordon Green regisseerde de pilot.

Amazon heeft vandaag aangekondigd dat ze de pilot van comedy-serie Red Oaks zullen uitzenden. De serie is een productie van Steven Soderbergh en de pilot werd geregisseerd door David Gordon Green (Joe). De serie zal later dit jaar voor het eerst te zien zijn via Amazon Instant Video.


Red Oaks werd geschreven door Gregory Jacobs (The Knick) en Joe Gangemi (Eliza Graves). De hoofdrollen in de serie zijn weggelegd voor Craig Roberts (Submarine, Paul Reiser (Mad About You), Richard Kind (Luck), Jennifer Grey (It's Like, You Know) en Oliver Cooper (Californication).

Red Oaks speelt zich af in 1985 en gaat over student David Meyers, die bijkomt van de hartaanval van zijn vader en moet kiezen van zijn hoofdvak wordt in het najaar. Myers begint daarnaast ook te werken als assistent-tenniscoach bij de Red Oaks Country Club in New Jersey. Daar ontmoet hij een kleurrijke groep collega's en clubleden, waaronder ook een aantrekkelijke kunstacademie-studente genaamd Skye (Alexandra Socha) en haar vader Getty (Reiser).

Het is nog onbekend wanneer de eerste aflevering van Red Oaks precies zal worden uitgezonden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen