'The Walking Dead' krijgt mogelijk ook miniseries

'The Walking Dead' krijgt mogelijk ook miniseries

Er zit heel veel nieuws aan te komen!

Jim Pedd, 14 oktober 2019 om 07:07

De Walking Dead-franchise wordt alleen maar groter. Vandaag horen we van Chief Content Officer Scott Gimple dat het de bedoeling is om miniseries, short-form stories of standalone-specials te maken. Daarmee kan het universum echt veel groter worden.
“Televisie is veranderlijk en wat zo opwindend is, is dat we verhalen in andere formats kunnen vertellen dan seizoenen met zestien afleveringen,” begon Gimple tijdens een interview met The Hollywood Reporter. “Ik denk dat we die seizoenen wel blijven maken, maar we maken ook plannen voor andere zaken. Denk aan specials zoals miniseries. Of andere soorten verhalen en formats waarin we werken.”

Lees ook: Kijkcijfers 'The Walking Dead' dramatischer dan ooit

Heel vernieuwend
Het universum van The Walking Dead wordt alsmaar groter. Volgend jaar wordt er een derde serie gelanceerd in de franchise en we weten dat er drie films aan zitten te komen rond Rick Grimes. Dat laatste is volgens Gimple “een voorbeeld van wat we kunnen” als het aankomt op de verscheidenheid van wat er mogelijk is.

Kortom: er zit heel wat nieuws aan te komen. Sommige series zouden maar een paar afleveringen kunnen duren, gewoon zodat er een gesloten verhaal verteld wordt.

Lees ook: 'The Walking Dead' krijgt mogelijk een 'musical-aflevering'!?

Bron: THR

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Scott Gimple, Spinoffs, Miniserie

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws