Jason Bourne-serie 'Treadstone' in 2020 te zien

Jason Bourne-serie 'Treadstone' in 2020 te zien

De serie komt op Amazon Prime te staan.

Jim Pedd, 14 oktober 2019 om 09:13

In 2020 krijgen we een spin-off van de Jason Bourne-films te zien op Amazon Prime. De serie is in de Verenigde Staten vanaf morgen te zien en te bekijken op USA Networks, maar de internationale release laat nog even op zich wachten. Tot januari 2020 om precies te zijn.
Amazon Prime heeft de wereldwijde streamingrechten gekocht van USA Networks en zal de serie in januari online zetten. De show kijkt naar het Treadstone-programma waar Jason Bourne zijn zeer dodelijke vaardigheden geleerd heeft en volgt andere spionnen. In de serie zien we hoe het programma ontstaat en ook hoe enkele van de spionnen in het programma opgeleid worden.

Lees ook: Eerste trailer 'Bourne'-spinoff 'Treadstone'

Jason Bourne
De franchise is ooit bedacht door Robert Ludlum, die enkele boeken rond Jason Bourne schreef. In 2002 werd de franchise succesvol verfilmd, met hoofdrol voor Matt Damon. In 2007 had hij al een trilogie afgerond, bestaande uit The Bourne Supremacy en The Bourne Ultimatum. Vervolgens probeerde men de franchise nieuw leven in te blazen met de spin-off The Bourne Legacy, maar die film werd niet zo goed ontvangen. In 2016 keerde Damon daarom terug als Jason Bourne.

Nu wordt er gesproken over nog een nieuwe film, maar ondertussen is er in elk geval ook deze serie om naar uit te kijken! In januari 2020 op Amazon Prime.

Lees meer over: Treadstone, Matt Damon, Jason Bourne, Amazon Prime, Spinoff, USA Networks, Robert Ludlum

Populair nieuws