Instagram ontploft door unieke selfie Jennifer Aniston (Friends)

Instagram ontploft door Jennifer Aniston (Friends)

De actrice zal haar debuut op Instagram niet snel vergeten...

Geoffrey Ketels, 17 oktober 2019 om 10:51

Dat Jennifer Aniston (Friends) sinds jaar en dag één van 's werelds populairste actrices is heeft ze nog maar eens bewezen. Nadat de Amerikaanse actrice jarenlang niet te zien was op social media heeft ze nu haar debuut gemaakt op Instagram en dat zullen haar fans en de social media dienst geweten hebben...
Het debuut van Aniston op Instagram ging alles behalve van een leien dakje. Toen de actrice zich registreerde en een eerste selfie plaatste met mede Friends sterren Courteney Cox, Matthew Perry, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc en David Schwimmer ging Instagram helemaal los... en ook een beetje kapot! Een ongelofelijk groot aantal mensen van overal ter wereld wilden de actrice meteen gaan volgen, maar dat bleek niet altijd even eenvoudig te zijn.Enorme populariteit
Jennifer Aniston geniet sinds jaar en dag een enorme populariteit en dat heeft ook Instagram nu ondervonden. Heel wat mensen die Aniston wilden volgen liepen tegen de nodige problemen aan. Het probleem bleek zelfs op dergelijke uitgebreide schaal voelbaar te zijn dat Instagram zich genoodzaakt zag om een officieel bericht de wereld in te sturen. In dit bericht gaf de social media dienst het volgende aan:

"We zijn er ons van bewust dat heel wat mensen problemen ondervinden met het volgen van Jen's profiel. Het volume en de mate aan interesse in haar profiel is dan ook waanzinnig groot! We zijn actief bezig met het zoeken naar een oplossing en hopen er voor te kunnen zorgen dat alles binnen afzienbare tijd terug foutloos verloopt".

In een mum van tijd wist de Friends-actrice zomaar even meer dan 2 miljoen volgers te verzamelen. Zelf volgde ze op dat ogenblik nog maar 99 accounts. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, Instagram heeft er met absolute zekerheid een razend populaire gebruiker bij!

Bron: Eonline.com

Lees meer over: Jennifer Aniston, serie, Friends, Instagram

Populair nieuws