Gezicht Beta wordt vreemd in 'The Walking Dead'

Gezicht Beta wordt vreemd in 'The Walking Dead'

Er wordt nog even naar de onthulling opgebouwd.

Jim Pedd, 17 oktober 2019 om 08:11

Er komt een moment dat we het gezicht gaan zien van de schurk Beta in The Walking Dead. En als dat moment er is, dan wordt dat eigenlijk wel heel raar. Dat belooft showrunner Angela Kang ons tijdens een interview met Entertainment Weekly.
Alhoewel de kijkcijfers teruglopen, werkt Angela Kang vol passie door aan de serie die ze nu voor het tweede jaar mag leiden. Nadat we in aflevering 2 konden zien hoe Alpha en Beta elkaar ontmoetten, gaan we binnenkort beleven wat er schuil gaat achter het masker van Beta. En dat wordt vreemd.

Lees ook: 'The Walking Dead' krijgt mogelijk ook miniseries

Een beroemdheid?
“Ja, we zullen hem zien,” vertelde Kang aan Entertainment Weekly, toen gevraagd werd of we iets van Beta’s gezicht zullen zien. “En als het zover is, wordt het Walking Dead-vreemd.” Wanneer precies is de vraag, maar de speculatie is dat Beta een beroemdheid zal blijken te zijn.

Lees ook: 'The Walking Dead'-komedie is zeker mogelijk!

In de comics is hij in elk geval een NBA-speler; het gerucht gaat nu dat hij in de serie een zanger is. Hoe dan ook, weten we dat Alpha Beta vindt in een rehab, waar hij lang woonde en zich verschuilde voor Walkers. Daar vormde zich hun vreemde vriendschap.

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Angela Kang, Beta

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws