Een hevig verliefde David Harbour (Stranger Things) gespot in New York

Kussende David Harbour en Lily Allen gespot

De twee werden ook vorige zomer al verschillende keren samen gezien...

Door redactie, 18 oktober 2019 om 11:06

Bestond er nog enige twijfel over een romance tussen David Harbour (Stranger Things) en Lily Allen? Dan is die twijfel nu voor eens en altijd weggenomen. Het kersverse koppel werd namelijk al zoenend gespot in New York!
Eerder raakte reeds bekend dat de 34-jarige Britse zangeres Lily Allen naar New York was afgereisd om er Harbour te vergezellen die het voorbije weekend Saturday Night Live moest presenteren. De acteur en zangeres werden tijdens een uitstap op zondagmorgen niet alleen al zoenend, maar ook knuffelend en handjes vasthoudend gespot door verschillende media. Het is niet voor het eerst dat de geruchtenmolen rond het liefdesleven van Harbour en Allen op volle toeren draait. De voorbije zomer werden de twee immers reeds verschillende keren samen gespot.

Stranger Things
David Harbour is natuurlijk in het bijzonder bekend omwille van zijn rol als Jim Hopper in de razend populaire reeks Stranger Things. Tot april had de acteur een relatie met Alison Sudol. Zij is op haar beurt bekend van haar optreden in Fantastic Beasts.

In het verleden was Harbour ook al samen met actrice Julia Stiles en was hij zelfs gedurende een bepaalde periode verloofd met Maria Thayer. Lily was op haar beurt eerder vier jaar getrouwd (tussen 2011 & 2015) met Sam Cooper. De twee hebben tot dusver nog niet zelf gereageerd op de geruchten.

Bron: Dailymail.co.uk

Lees meer over: David Harbour, Lily Allen, Stranger Things, New York

Populair nieuws