De grote schurk van megacrossover Crisis on Infinite Earths onthuld!

Grote schurk van Crisis on Infinite Earths onthuld

Waar nemen Barry Allen en de rest het tegen op?

Jim Pedd, 18 oktober 2019 om 09:15

Het Arrowverse komt over een paar weken bij elkaar in een van de grootste crossovers ooit op televisie. Maar liefst zes series komen bij elkaar, aangevuld door tal van gastseries. Dat allemaal voor de Crisis on Infinite Earths, de grootste crossover van het fictieve serieuniversum tot nu toe.
Vandaag is er een foto vrijgegeven die de grote schurk van de crossover onthuld. Op een eerste beeld zien we LaMonica Garrett als de Anti-Monitor. Daarnaast speelt Garrett ook de rol van de heldhaftige Monitor. Die arriveerde al meermaals in het Arrowverse vorig jaar om duidelijk te maken dat dit evenement eraan zat te komen.Barry Allen moet dood
Duidelijk is dat Barry Allen dood zal moeten gaan. Het personage redt daarmee miljarden levens op meerdere Aardes en zal dan ook herinnerd worden als de held die hij is. Maar natuurlijk moet iedereen straks proberen dat feit tegen te houden. Daarom reisde Barry ook al naar de dag na zijn dood, om uit te zoeken wat er precies gaat gebeuren.

Lees ook: The Flash gaat dood in Crisis on Infinite Earths

De Anti-Monitor is het exacte tegengestelde van… ja, je raadt het al, de Monitor. Als de een sterker wordt, verliest de ander kracht. Dus kunnen ze ook niet vechten met elkaar. In december en januari is de crossover te zien!

Lees meer over: Arrowverse, The Flash, Crossover, Crisis on Infinite Earths, LaMonica Garrett, The CW

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws