The Flash gaat dood in Crisis on Infinite Earths

The Flash gaat dood in Crisis on Infinite Earths

Dat worden spannende tijden voor fans van The Flash!

Jim Pedd, 12 oktober 2019 om 10:07

Showrunner Eric Wallace van The CW-serie The Flash bevestigt tijdens een interview dat Barry Allen het einde van de Crisis on Infinite Earths in theorie niet levend haalt. Dat zal als de crisis er straks daadwerkelijk is natuurlijk wel anders gaan, maar de principes zijn helder.
Tijdens een interview met CBR bevestigt Wallace dat Barry Allen, a.k.a. The Flash, dood zal moeten gaan. Althans… in theorie dus. Want het hele uitgangspunt van de crossover is dat Barry Allen samen met heel veel hulp uit alle uithoeken van het Arrowverse uiteindelijk iedereen redt en blijft leven.

Lees ook: Zesde seizoen 'The Flash' start met zeer goede kijkcijfers

Barry gaat dood
“We weten dat The Flash 10 december 2019 dood zal gaan. We modderen niet maar wat aan,” begon Wallace zijn verhaal. “The Monitor komt langs met een kosmische aankondiging. Dat drijft je tot extremen om te vechten of te accepteren dat de Crisis komt. En elke aflevering van dit seizoen draait om dezelfde vraag: accepteer ik de dood of bestrijd ik het?”

Lees ook: Crisis on Infinite Earths kostte 10 jaar om te maken

Volgens de showrunner is dit een van de beste zaken die naar de serie komt, en zal dat gevolgen hebben voor het volledige zesde seizoen. Natuurlijk zal Barry aan het eind van het seizoen nog springlevend zijn, maar zijn dood zou in eerste instantie kunnen plaatsvinden, waarna hij weer op de een of andere manier terugkomt.

Bron: CBR

Lees meer over: The Flash, The CW, Grant Gustin, Crisis on Infinite Earths, Eric Wallace

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws