Wanneer de afleveringen van 'The Mandalorian' verschijnen op Disney+

Verschijningsdatums 'The Mandalorian' op Disney+

Geen gebing op Disney+.

Bram de Groot, 19 oktober 2019 om 11:11

Gelijk met de aftrap op 12 november is de eerste aflevering van The Mandalorian te zien op Disney+. De achtdelige spin-off serie van de grote Star Wars-franchise zal echter niet gelijk gebingt kunnen worden.
De serie start namelijk op 12 november en pas op 27 december wordt de Star Wars-serie afgerond. De promotie-website van Disney+ heeft onderstaande verschijningsdatums onthuld, en er zijn enkele opvallende momentjes in het lijstje.Opvallende datums
Ondanks dat de afleveringen doorgaans per week worden vrijgegeven zijn er ook wat opmerkelijke momenten. Zo verschijnt de tweede aflevering al binnen drie dagen na het debuut en verschijnt de zevende aflevering niet op de dag -- vrijdag 20 december - dat Star Wars: The Rise of Skywalker in de States in de bioscoop verschijnt, maar twee dagen eerder.

Lees ook: Eerste trailer online voor Star Wars-serie 'The Mandalorian'!

De serie van showrunner Jon Favreau draait vooral rond het titelpersonage van acteur Pedro Pascal. Hij is een premiejager die de nodige avonturen meemaakt in een periode vijf jaar na Return of the Jedi en 25 jaar voor The Force Awakens.

De laatste aflevering verschijnt dus op 27 december. Hieronder de eerdere trailer:


Lees ook: 'Westworld'-actrice onthult rol in 'The Mandalorian'

Bron: Disney

Lees meer over: Star Wars, Walt Disney, Jon Favreau, Iron Man, Pedro Pascal, The Mandalorian, Nick Nolte

Populair nieuws