Netflix komt met nieuwe teaser 'The Witcher'!

Netflix komt met nieuwe teaser 'The Witcher'!

Gave korte nieuwe flitsen van de serie.

Jim Pedd, 19 oktober 2019 om 10:07

Er is nog altijd geen releasedatum van Netflix-serie The Witcher. Dat weerhoudt de streamingdienst er niet van ons te teasen met de serie. Vandaag verscheen er namelijk weer een kleine teaser op het Italiaanse YouTube-kanaal van Netflix.
In onderstaande teaser zien we wat flitsen aan nieuw beeldmateriaal. Zo kijkt Geralt uit een gebroken raam en draait hij zich richting een prooi die zich achter hem bevindt. E naan het eind zien we een van de wezens waar hij het tegen op moet nemen. Tot slot zien we ook Ciri en Yennefer in de korte teaser. We missen helaas nog beelden van Triss en Jaskier, maar die komen waarschijnlijk voorbij in een volgende (en langere) trailer.


De serie is gebaseerd op een gelijknamige boekenreeks uit Polen. The Witcher vertelt het verhaal van Geralt of Rivia, een eenzame monsterjager. Hij worstelt met het vinden van zijn plaats in de wereld, een wereld waarin mensen vaak gruwelijker zijn dan de monsters waarop hij jaagt. Als het lot hem richting een machtige tovenares en een jonge prinses met een duister geheim drijft, moeten de drie leren te overleven in het steeds gewelddadigere Continent.

Naar verluidt is de serie in december te streamen.

Lees ook: Nieuwe details Netflix-serie 'The Witcher'

Lees meer over: The Witcher, Netflix, Geralt of Rivia, Henry Cavill

Populair nieuws