Veelbelovende 'Bluff City Law' nu al geschrapt

Veelbelovende 'Bluff City Law' nu al afgelopen

De teleurstelling bij NBC in de reeks is best wel groot...

Geoffrey Ketels, 19 oktober 2019 om 14:33

NBC heeft het nooit onder stoelen of banken gestoken dat haar nieuwe reeks Bluff City Law een absolute klepper moest worden voor het netwerk. Het nieuwe drama blijkt nu deze verwachtingen op geen enkele manier in te kunnen lossen. Het resultaat? Dat NBC er zo teleurgesteld in is dat ze er meteen maar de stekker uit heeft getrokken.
De cast van Bluff City Law liet op zich met onder meer Jimmy Smits van Sons of Anarchy in eerste instantie het beste vermoeden. Het nieuwe drama moest zonder probleem de concurrentie aan kunnen gaan met soortgelijke reeksen van andere netwerken, maar dat pakte net even anders uit. Ondanks het feit dat NBC nog geen officieel bericht de wereld heeft ingestuurd hebben diverse goed ingelichte bronnen inmiddels gemeld dat er met zekerheid geen vervolg meer komt op de 10 oorspronkelijk bestelde afleveringen.

4 afleveringen
Ondanks het feit dat de oorspronkelijke order van NBC voor de reeks bestaat uit 10 afleveringen zijn er op moment van schrijven nog maar 4 afleveringen verschenen. Deze en de reacties die er op verschenen waren reeds voldoende om NBC er van te overtuigen dat er geen toekomst meer is weggelegd voor de reeks.

Het is al de tweede serie van NBC op korte tijd die na slechts enkele afleveringen naar de eeuwige jachtvelden wordt verwezen. Eerder werd namelijk ook bekend gemaakt dat de komedie Sunnyside geen vervolg meer zal krijgen. De rest van het eerste seizoen werd zelfs verplaatst naar Hulu.

Bron: Cinemablend.com

Lees meer over: Bluff City Law, serie, NBC

Populair nieuws