Nina Dobrev en Paul Wesley konden vroeger elkaars bloed wel drinken!

De twee vonden elkaar duidelijk lange tijd niet echt leuk...

Door redactie, 19-10-2019 13:28

In de ooit zo populaire serie The Vampire Diaries maakten we onder meer kennis met het personage van Elena Gilbert (gespeeld door Nina Dobrev) en Stefan Salvatore (gespeeld door Paul Wesley). Beiden beleefden heel wat romantische momenten samen, maar in het echt boterde het duidelijk heel wat minder goed.
In het verleden viel reeds te lezen dat de twee sterren regelmatig niet met elkaar door dezelfde deur konden. Daar lijkt ondertussen verandering in te zijn gekomen. Nina heeft op haar Instagram namelijk een video geplaatst waarin plots ook Paul opduikt. Ze staan bij het zwembad waarna Nina haar excuses aanbiedt voor de uitspraken die ze in het verleden had gedaan aan het adres van Wesley. Die laatste bleek daar wel vrede mee te hebben genomen... of toch niet helemaal.

Dit bericht bekijken op Instagram

I "despise" you ♥ï¸ðŸ˜‚😘

Een bericht gedeeld door Nina Dobrev (@nina) opZwembad
Nadat Dobrev haar excuses had aangeboden aan Wesley, gaf deze laatste het volgende mee; "Nina, als je mij kent, dan weet je dat ik nooit lang boos blijf. Vergeten en vergeven". Case closed zullen jullie nu denken? Niet helemaal. De woorden van Wesley waren nog niet koud toen hij Dobrev met kleding en al in het zwembad duwde. Alle gekheid op een stokje lijkt het er dus inderdaad naar uit te zien dat de twee het hebben bijgelegd en nu genieten van een zonnige vakantie op het prachtige Ibiza.

De twee lieten in een recent interview sowieso reeds optekenen dat ze elkaar de eerste maanden van de productie van The Vampire Diaries echt haatten, maar dat ze nu, zo'n tien jaar later kunnen stellen dat ze echt wel goede vrienden zijn geworden.

Lees ook: Ian Somerhalder en Paul Wesley (The Vampire Diaries) gaan terug samenwerken!

Bron: Rtlboulevard.nl

Lees meer over: The Vampire Diaries, Nina Dobrev, Paul Wesley

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam