search
Met dit trucje kijk je alle drie de seizoenen van 'Avatar: The Last Airbender' op Netflix
Series / Nieuws

Met dit trucje kijk je alle drie de seizoenen van 'Avatar: The Last Airbender' op Netflix

Je moet alleen wel een klein trucje toepassen om ze te kunnen zien..

Liefhebbers van anime-series hebben het ongetwijfeld al opgemerkt, het eerste seizoen van Avatar: The Last Airbender staat op Netflix. Opvallend, Netflix Nederland heeft via Facebook aangegeven dat niet één, maar wel alle drie de seizoenen van de anime-serie bij de streamingdienst te bekijken zijn. Je moet er wel een trucje voor gebruiken.

Door middel van een post op Facebook heeft Netflix Nederland aangegeven dat Avatar: The Last Airbender eindelijk op de populaire streamingdienst staat. Daarbij geeft ze meteen aan dat het slechts zou gaan om het eerste seizoen, maar dat blijkt niet helemaal correct te zijn. Onder dit bericht staat namelijk nog een boodschap in omgekeerde letters. Die boodschap zegt het volgende; "Maar pssst, als je de taal van je account op Engels zet, dan kan je meteen alle drie de seizoenen bekijken!"

Lees ook: Bijna kwam er een vierde seizoen van 'Avatar: The Last Airbender'

Engels
Uiteraard zullen het tweede en derde seizoen op een zeker ogenblik ook op de Nederlandstalige Netflix worden geplaatst, maar het is best mogelijk dat je daar niet op wil wachten. Heb jij ook geen geduld om af te wachten tot de resterende avonturen van Aang op Netflix Nederland te zien zijn? Verander dan gewoon de taal van je account naar het Engels en je kan ze meteen bekijken! Dit is natuurlijk super goed nieuws voor liefhebbers van anime!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen