search

Ons nieuws van maandag 21 oktober 2019

Voormalige 'Shameless'-ster in Grey's Anatomy!
Series / Nieuws

Voormalige 'Shameless'-ster in Grey's Anatomy!

Zijn de dagen van dokter Alex Karev in de reeks nu echt geteld?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Na het ontslag van Dr. Alex Karev in Grey's Anatomy als hoofd van de afdeling 'Pediatrische Chirurgie' was het slechts een kwestie van tijd vooraleer die job ingenomen zou worden door een nieuwe dokter. Die tijd lijkt nu aangebroken te zijn. Het zestiende seizoen van het medische drama verwelkomt namelijk de nieuwe dokter Cormac Hayes!

De rol van dokter Cormac Hayes zal worden vertolkt door de voormalige Shameless ster Richard Flood. Dat is momenteel ook eigenlijk alles wat we weten. Er zijn tot dusver dan ook nog geen details bekend gemaakt over de eigenschappen van het personage van dokter Cormac Hayes. Bovendien is het ook nog niet bekend vanaf welke aflevering Flood in Grey's Anatomy te zien zal zijn.

Lees ook: Keert Callie Torres terug in 'Grey's Anatomy'?

Shameless
Voor kijkers van de serie Shameless is Flood uiteraard geen onbekende. In die serie speelde de acteur namelijk de geliefde van Fiona (gespeeld door Emmy Rossum) in de seizoenen 8 en 9.

Ondanks het feit dat er dus nog niet veel bekend is over het personage van Flood in Grey's Anatomy is de cast van het populaire medische drama met zekerheid een mooie naam rijker.

Lees ook: Jesse Williams keert terug naar Grey's Anatomy
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Met dit trucje kijk je alle drie de seizoenen van 'Avatar: The Last Airbender' op Netflix
Series / Nieuws

Met dit trucje kijk je alle drie de seizoenen van 'Avatar: The Last Airbender' op Netflix

Je moet alleen wel een klein trucje toepassen om ze te kunnen zien..

Liefhebbers van anime-series hebben het ongetwijfeld al opgemerkt, het eerste seizoen van Avatar: The Last Airbender staat op Netflix. Opvallend, Netflix Nederland heeft via Facebook aangegeven dat niet één, maar wel alle drie de seizoenen van de anime-serie bij de streamingdienst te bekijken zijn. Je moet er wel een trucje voor gebruiken.

Door middel van een post op Facebook heeft Netflix Nederland aangegeven dat Avatar: The Last Airbender eindelijk op de populaire streamingdienst staat. Daarbij geeft ze meteen aan dat het slechts zou gaan om het eerste seizoen, maar dat blijkt niet helemaal correct te zijn. Onder dit bericht staat namelijk nog een boodschap in omgekeerde letters. Die boodschap zegt het volgende; "Maar pssst, als je de taal van je account op Engels zet, dan kan je meteen alle drie de seizoenen bekijken!"

Lees ook: Bijna kwam er een vierde seizoen van 'Avatar: The Last Airbender'

Engels
Uiteraard zullen het tweede en derde seizoen op een zeker ogenblik ook op de Nederlandstalige Netflix worden geplaatst, maar het is best mogelijk dat je daar niet op wil wachten. Heb jij ook geen geduld om af te wachten tot de resterende avonturen van Aang op Netflix Nederland te zien zijn? Verander dan gewoon de taal van je account naar het Engels en je kan ze meteen bekijken! Dit is natuurlijk super goed nieuws voor liefhebbers van anime!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Fear the Walking Dead' gaat het roer omgooien vanwege alle kritiek
Series / Nieuws

'Fear the Walking Dead' gaat het roer omgooien vanwege alle kritiek

De show krijgt echt een totaal andere invalshoek.

Fear the Walking Dead worstelt met kritische reacties op het vijfde seizoen en teruglopende kijkcijfers. Maar nu horen we dat AMC alles op alles zet om daar iets aan te doen. Volgens Chief Content Officer Scott Gimple staat er heel wat te veranderen in het zesde seizoen.

Volgens Gimple kiest de serie met het zesde seizoen voor "een heel nieuw format" dan andere series in de franchise. De uitvoerend producent vertelt dat de zesde reeks van de spin-off meer door personages gedreven afleveringen krijgt. Afleveringen focussen zich telkens op één of maximaal een handvol personages tegelijk.

Lees ook: 'Fear the Walking Dead' krijgt veel duisterder zesde seizoen

Goede verhaallijnen
Tegenover The Hollywood Reporter laat Gimple weten dat "met een seizoen van zestien afleveringen, twee helften van acht, ruimte bieden voor goede verhaallijnen. Fear the Walking Dead zal volgend jaar heel anders zijn dan de andere twee afleveringen. Het wordt echt een heel ander format," aldus Gimple.

Lees ook: Showrunners 'Fear the Walking Dead' willen niet weg

De serie wordt dus anders, in de hoop dat er nieuwe kijkers komen, of oude kijkers herwonnen worden. De bedoeling is dus om de serie zo lang mogelijk op televisie te hebben.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Lucifer toch niet in Crisis on Infinite Earths
Series / Nieuws

Lucifer toch niet in Crisis on Infinite Earths

Helaas, de eerdere geruchten blijken niet waar.

Helaas. Acteur Tom Ellis is toch niet te zien in crossover Crisis on Infinite Earhts. Dat werd vorige week nog geschreven door diverse media; hij zou als Lucifer Morningstar te zien zijn in de megacrossover van het Arrowverse. Maar helaas dus toch niet.

De geruchten werden alsmaar groter op het moment dat de acteur te zien was in Vancouver, precies waar de serie nu opgenomen wordt. Maar hij vertelt nu dat hij in Vancouver was om op bezoek te gaan bij een vriend. "Nou, ik ging dus een weekend naar Vancouver om de verjaardag van een goede vriend te vieren. En ineens maak ik deel uit van een andere serie!" aldus de acteur.

Lees ook: Lucifer mogelijk ook in Crisis on Infinite Earths

Overal crisis
De Crisis on Infinite Earths is iets waar al lange tijd naar opgebouwd is in het Arrowverse. In de eerste aflevering van The Flash werd er al naar verwezen. Toen lazen we dat The Flash in 2024 zou verdwijnen. Maar eind vorig seizoen verscheen The Monitor, die vertelde dat het de lotsbestemming van Oliver Queen was om te sterven tijdens de Crisis. En de krant in STAR Labs liet zien dat de Crisis vervroeg was naar 2019.

Lees ook: "Netflix geef 'Lucifer' a.u.b. een zesde seizoen!"

In de comics draait de Crisis om een strijd tussen alle superhelden van het multiversum van DC met de Anti-Monitor, die realiteiten vernietigt. Vanaf 8 december is de Crisis te zien, tot 14 januari.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Speciale jubileumaflevering 'Friends' is een enorme teleurstelling
Series / Nieuws

Speciale jubileumaflevering 'Friends' is een enorme teleurstelling

Fans zijn er echt niet blij over.

Fans van Friends zijn uiterst teleurgesteld met de special die voor de 25ste verjaardag van de serie gemaakt is. De site Nu.nl schrijft een uitgebreid verslag over de problemen die fans met de special hebben. Er lijkt nauwelijks over de special nagedacht te zijn.

Friends is nog altijd een van de populairste komedieseries. Sterker nog: Netflix schijnt een half miljard over gehad te hebben voor de wereldwijde streamingrechten en de serie zou zelfs een van de best bekeken shows op het netwerk zijn. Maar de special valt toch behoorlijk tegen. Uit Twitter-reacties blijkt, zo schrijft Nu.nl, dat het gaat om een special die bestaat uit zes willekeurige afleveringen.

Lees ook: Wie is nu eigenlijk het populairste 'Friends'-personage?

Slechte special
Op de site van Pathé staat dat de special gevormd wordt door iconische afleveringen, interviews en nooit eerder vertoonde beelden. Maar echt goed zag het er niet uit volgens de fans van de serie. Imke van Schaaijk laat aan Nu.nl weten dat de opmerkingen verzameld worden door Pathé en dat men die terug koppelt naar distributeur Warner Bros.

Lees ook: Reboot of reünie 'Friends' uitgesloten

Bezoekers hebben volgens haar in elk geval minder gekregen dan ze gehoopt hadden. Op Twitter roept Pathé fans nu op om privéberichten op Twitter te sturen in plaats van openbare reacties te geven.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wat heeft 'Watchmen' allemaal voor ons in petto!
Series / Trailer

Wat heeft 'Watchmen' allemaal voor ons in petto!

Sterke HBO-superheldenserie trapt af

HBO duikt net als vele andere film- en seriemakers het superheldengenre in. De succesvolle tv-zender van Warner Bros. kiest echter niet voor de standaard actieheld, maar voor een verhaal dat aansluit op 'Watchmen', de comic van schrijver Alan Moore. Hieronder nieuwe beelden uit Watchmen.

Gisteren debuteerde de eerste aflevering "It's Summer and We're Running Out of Ice" op de Amerikaanse HBO en sinds vandaag staat deze ook op Ziggo Movies & Series, uiteraard met Nederlandse ondertiteling. HBO heeft nu een nieuwe trailer vrijgegeven met daarin een vooruitblik op wat we komende weken kunnen verwachten!



Lees ook: Krijgt HBO's 'Watchmen' maar 1 seizoen?

Eerste aflevering van Watchmen
Watchmen speelt zich af in een alternatief Amerika waar de politie hun identiteit achter maskers verbergt om zichzelf te beschermen tegen een terroristische organisatie. Detective Angela Debar (Regina King) onderzoekt onder begeleiding van haar vriend en chef Judd Crawford (Don Johnson) een poging tot moord van een mede-officier. Ondertussen ontvangt de Lord van een Country Estate een jubileumcadeau van zijn loyale bedienden.

De tweede aflevering in de negendelige serie verschijnt volgende en heet "Martial Feats of Comanche Horsemanship". Vanaf 28 oktober op Ziggo.

Lees ook: IJzersterke ontvangst 'Watchmen': Nu op HBO!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' hoeft als serie nooit te eindigen
Series / Nieuws

'The Walking Dead' hoeft als serie nooit te eindigen

De serie kan eeuwig door, wat Scott Gimple betreft.

Het Walking Dead-universum hoeft in principe nooit te eindigen. Dat vertelt Scott Gimple tijdens een podcast, TV's Top 5. Hij ziet de live-action serie als professionele fanfictie en denkt daarom dat de comics niet geheel gevolgd te hoeven worden.

De franchise doet het uiterst goed. We krijgen immers al een moederserie, twee spin-offs en in de toekomst ook miniseries, specials en andere projecten. Het zou dus goed mogelijk kunnen zijn dat de franchise verder gaat dan de comics, die na zestien jaar stopgezet werden.

Zombiefilm die nooit eindigt
"Robert [Kirkman, bedenker] pitchte dit ooit al seen zombiefilm die nooit eindigt. En dat was altijd, voor mij als lezer en voordat ik Robert kende, voordat ik meewerkte aan de serie, heel opwindend," vertelde Gimple. "Dat was een ongelofelijke belofte. Dus ja, ik vond het geweldig." Toen de film echter wel eindigde, "was dat absoluut een verrassing".

Dat wil echter niet zeggen dat dit ook geldt voor de series. "Ik wist wel dat Robert keek naar een mogelijk einde, maar hij had me nooit de tijdlijn verteld. Ik wist dus niet dat dit het einde was. En sindsdien gaat mijn hoofd alleen maar door richting andere mogelijkheden." Kortom: de franchise is voorlopig nog here to stay!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opnames tweede seizoen Star Wars-serie 'The Mandalorian' begonnen!
Series / Nieuws

Opnames tweede seizoen Star Wars-serie 'The Mandalorian' begonnen!

De serie krijgt hoe dan ook een tweede reeks!

Er komt een tweede seizoen aan van Star Wars-serie The Mandalorian! Nog voordat de eerste reeks uit is gebracht, horen we al dat Lucasfilm de productie van de nieuwe reeks heeft laten beginnen. Niet alleen regisseert showrunner Jon Favreau een aflevering, dat geldt ook voor acteur Carl Weathers.

Het nieuws werd onthuld nadat er 30 minuten van de serie gescreend werden aan de pers. De clip die vertoond werd, toonde beelden van de eerste drie afleveringen van de serie. Nu is er dus begonnen met de opnames van de nieuwe reeks.

Lees ook: Alle titels die je straks op Disney+ kunt gaan bekijken!

Tweede seizoen op komst
Dat schrijft de site Screen Rant, die aanwezig mocht zijn tijdens de screening van de eerste dertig minuten. De site voegde zich later bij een Q&A met castleden en hoorde daar dat de opnames reeds begonnen zijn. Dat bevestigde Jon Favreau tijdens het panel, waar Favreau ook liet weten dat er een aflevering geregisseerd zou worden door Carl Weathers.

Lees ook: 'The Mandalorian' wordt ronduit spectaculair

De Star Wars-serie wordt gezien als een van de grootste trekkers van streamingdienst Disney+, dat het vooral moet doen met allerhande exclusief materiaal. Vanaf 12 november is de serie te zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.