Voormalige 'Shameless'-ster in Grey's Anatomy!

Zijn de dagen van dokter Alex Karev in de reeks nu echt geteld?

Geoffrey Ketels, 21-10-2019 20:57

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Na het ontslag van Dr. Alex Karev in [i]Grey's Anatomy[/i] als hoofd van de afdeling 'Pediatrische Chirurgie' was het slechts een kwestie van tijd vooraleer die job ingenomen zou worden door een nieuwe dokter. Die tijd lijkt nu aangebroken te zijn. Het zestiende seizoen van het medische drama verwelkomt namelijk de nieuwe dokter Cormac Hayes!
De rol van dokter Cormac Hayes zal worden vertolkt door de voormalige [i]Shameless[/i] ster Richard Flood. Dat is momenteel ook eigenlijk alles wat we weten. Er zijn tot dusver dan ook nog geen details bekend gemaakt over de eigenschappen van het personage van dokter Cormac Hayes. Bovendien is het ook nog niet bekend vanaf welke aflevering Flood in Grey's Anatomy te zien zal zijn.

Lees ook: Keert Callie Torres terug in 'Grey's Anatomy'?

Shameless
Voor kijkers van de serie Shameless is Flood uiteraard geen onbekende. In die serie speelde de acteur namelijk de geliefde van Fiona (gespeeld door Emmy Rossum) in de seizoenen 8 en 9.

Ondanks het feit dat er dus nog niet veel bekend is over het personage van Flood in Grey's Anatomy is de cast van het populaire medische drama met zekerheid een mooie naam rijker.

Lees ook: Jesse Williams keert terug naar Grey's Anatomy

Bron: Cinemablend.com

Lees meer over: Greys Anatomy, serie, Shameless, Richard Flood

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in