search
Trailer laatste seizoen 'Silicon Valley'!
Series / Trailer

Trailer laatste seizoen 'Silicon Valley'!

Seizoen 6 is het laatste voor de mannen uit Silicon Valley.

HBO start eind deze maand met het uitzenden van het laatste seizoen van de komedie- / dramaserie Silicon Valley. Na zes seizoenen zit het er over een paar weken echt op voor de Pied Piper-gang.

Hieronder zie je een nieuwe trailer voor seizoen zes dat op 27 oktober aftrapt op de betaalzender. Waar seizoenen twee tot en met vier het nog deden met ieder tien afleveringen, moet het afscheidsseizoen het doen met slechts zeven afleveringen. Wel wordt hier een waardig afscheid gegeven aan de serie van bedenker Mike Judge, bekend van Office Space en Beavis & Butthead.



Nog één keer de Pied Piper-gang
In het laatste seizoen zien we uiteraard opnieuw software-ontwikkelaar Richard Hendricks, gespeeld door Thomas Middleditch, en namen als Zach Woods, Kumail Nanjiani, Martin Starr, Josh Brener, Amanda Crew, Matt Ross, uzanne Cryer en Jimmy O. Yang.

De eerste aflevering heet "Artificial Lack of Intelligence" en de serie stopt waarschijnlijk doordat de kijkcijfers sinds seizoen vier toch flink zijn ingekakt. Al lijkt dit ook te komen doordat de serie op een andere tijdstip werd uitgezonden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen