search
Netflix lanceert eerste trailer nieuwe animatieserie 'Ghost in the Shell'!
Series / Nieuws

Netflix lanceert eerste trailer nieuwe animatieserie 'Ghost in the Shell'!

De teaser toont meteen de prachtige animatiestijl van de nieuwe reeks...

Eerder werd door Netflix reeds bekend gemaakt dat het opdracht had gegeven om een Ghost in the Shell animatieserie te laten maken. De nieuwe serie draagt de naam Ghost in the Shell: Sac_2045 en put haar inspiratie uit de gelijknamige manga reeks welke in het verleden is verschenen. Inmiddels is de eerste teaser voor de reeks de wereld ingestuurd.

Hoe mooi de teaser die door Netflix de wereld werd ingestuurd er ook uit mag zien, het moet gezegd dat ze nog niet erg veel prijsgeeft, in tegendeel. Wel is het zo dat we door de teaser reeds een goede indruk krijgen van hoe de animatiestijl van de reeks er uit zal komen te zien. Dat deze compleet verschillend is ten opzichte van de andere verfilmingen lijkt in ieder geval vast te staan.

2045
Tot op moment van schrijven en ook na het verschijnen van de teaser is er eigenlijk nog niet zoveel bekend over deze nieuwe animatieserie. Wat we wel weten is dat ze zich zal afspelen in het jaar 2045. We zullen in de reeks bovendien een gefaalde samenleving ontdekken waarin er door een speciale, Japanse elite-eenheid in het geheim cyberoperaties worden uitgevoerd. Het project komt van de hand van Shinji Aramak en Kenji Kamiyama.

Kan jij niet meer wachten om de eerste beelden te zien van deze gloednieuwe animatieserie van Netflix? Bekijk dan zeker even de onderstaande teaser!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen