search
'Modern Love'-serie met Anne Hathaway krijgt tweede seizoen
Series / Nieuws

'Modern Love'-serie met Anne Hathaway krijgt tweede seizoen

Amazon wil nog meer romantische verhalen, want 'Modern Love' krijgt een tweede seizoen!

Modern Love gaat voor een tweede seizoen op Amazon Prime. De romantische komische anthologiereeks ging vorige week in première op de streaming-site, maar er is duidelijk veel vertrouwen in de serie.

"Sinds de première vorige week, is de reactie van kijkers op 'Modern Love' ongelooflijk", vertelt Jennifer Salke, hoofd van Amazon Studios, in een verklaring. "Elke aflevering raakt het hart op een andere manier. We zijn zo enthousiast dat we wereldwijd meer van deze prachtige verhalen over romantiek, vriendschap en familie van 'Modern Love' kunnen brengen."

Lees ook: Nieuwe romcom 'Modern Love' in de maak met Anne Hathaway en Tina Fey

Modern Love is gebaseerd op de populaire New York Times-column met dezelfde naam en gaat over de liefde in al zijn ingewikkelde en mooie vormen. Het eerste seizoen bevatte een uitgebreide, grote cast, met onder andere Anne Hathaway, Tina Fey, John Slattery, Dev Patel, Catherine Keener, Andy Garcia, Cristin Milioti, Brandon Victor Dixon, Andrew Scott, Sofia Boutella en John Gallagher, Jr.

Naast de vernieuwing van seizoen 2, heeft Amazon Studios ook een nieuwe algehele deal aangekondigd met John Carney, de schrijver, regisseur en uitvoerend producent van Modern Love.

"Groen licht krijgen om verder te gaan met 'Modern Love' is een geweldige kans om verhalen over liefde te blijven vertellen van over de hele wereld. De mogelijkheden zijn eindeloos." zei Carney in een verklaring.

Modern Love seizoen 2 staat gepland voor 2020.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen