Het blijft een puinhoop achter de schermen van 'American Gods'

Puinhoop achter de schermen van 'American Gods'

Het blijft maar mislopen achter de schermen.

Jim Pedd, 29 oktober 2019 09:19

In het derde seizoen, verandert de cast van American Gods. Dominique Jackson is nu gecast als Ms. World in de derde reeks. Zij wordt omschreven als een incarnatie van Mr. World, de leider van de nieuwe goden die gespeeld wordt door Crispin Glover.
De vraag is nu wat dat betekent voor de rol van Glover in de serie. Mocht Glover vertrekken, is dat niet helemaal nieuw voor de franchise. Eerder liet ook Gillian Anderson, die in de eerste reeks te zien was als Media, verstek gaan en werd zij vervangen door Kahyun Kim als New Media. Verder was ook Kristin Chenoweth niet te zien, na in de eerste reeks als Easter te zien te zijn geweest.

Lees ook: Nieuwe naam bekend gemaakt voor derde seizoen 'American Gods'

Nieuwe showrunner
De serie werd in maart door Starz vernieuwd voor een derde reeks. Tegelijk kondigde de televisiezender aan dat er een nieuwe showrunner zou komen in de vorm van Chic Eglee. “Ik ben dolblij dat American Gods een derde seizoen krijgt en kijk er heel erg naar uit om met Chic Eglee samen te werken,” aldus schrijver Neil Gaiman toen de serie vernieuwd werd en Eglee aangesteld werd als nieuwe showrunner.

De derde reeks van de serie heeft nog geen premièredatum.

Lees ook: Marilyn Manson in 'American Gods'!

Lees meer over: American Gods, Starz, Dominique Jackson, Crispin Glover, Chic Eglee, Neil Gaiman, Gillian Anderson, Kahyun Kim, Kristin Chenoweth

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws