Stopt 'American Horror Story' nu wel of niet?

Ryan Murphy doet een duit in het zakje.

Jim Pedd, 29 oktober 2019 08:10

Wat Ryan Murphy betreft, gaat zijn horrorserie American Horror Story ook na het tiende seizoen door. De show is elk jaar te zien op FX rond de maand oktober en elk seizoen weer volgen we een nieuw angstaanjagend verhaal. Momenteel bevindt de show zich in het negende seizoen, dat 1984 heet.
Dit seizoen van de serie is bovenal een ode aan de slasherfilms uit de jaren tachtig. Dat brengt weer heel wat bekende gezichten uit de franchise met zich mee. De serie is ondertussen ook vernieuwd voor een tiende en mogelijk laatste seizoen. Maar nu vertelt Murphy dat hij wil dat de boel doorgaat.

Lees ook: Eerste trailer 'American Horror Story: 1984' neemt slasher-genre jaren '80 op de hak

Deal met Netflix
Mogelijk gooit een deal van Murphy met Netflix roet in het eten. Hij tekende voor vijf jaar bij de streamingdienst en bracht recent de serie The Politician uit. Maar wat Murphy betreft, is dat niet het eind van zijn FX-projecten en dat zijn er nogal wat. “Dit is iets dat zo geliefd is, dat het volgens mij gewoon door zou moeten gaan,” laat Murphy weten.

Lees ook: Angelica Ross gecast voor 'American Horror Story'

“Zelfs nu is het wereldwijd een van de meest populaire series die er zijn,” aldus de showrunner en bedenker. Hij wil het blijven doen en stelt wel gedacht te hebben over een einde. Maar hij hoopt “nog wel even door te kunnen.”

Bron: Variety

Lees meer over: American Horror Story, FX, Ryan Murphy, Franchise

Informatie over de serie: American Horror Story

Populair nieuws