search

Ons nieuws van dinsdag 29 oktober 2019

Laatste reeks 'Lucifer' in twee delen te zien op Netflix
Series / Nieuws

Laatste reeks 'Lucifer' in twee delen te zien op Netflix

Netflix heeft besloten het wat langer te laten duren voordat het einde hier is.

Netflix brengt Lucifer terug voor nog één reeks. Daarna is het gedaan met de serie rond de man uit de hel. Maar toch moeten we wel nog even wachten op het einde, want de finale wordt opgesplitst in twee delen.

Dat laat hoofdrolspeler Tom Ellis weten in een interview. "Het vijfde seizoen wordt in twee helften gedeeld," vertelde hij. "Netflix brengt straks acht afleveringen online. Daarna nemen we even pauze en dan komen ze terug met nog eens acht afleveringen."

Lees ook: Lucifer toch niet in Crisis on Infinite Earths

Laatste reeks
De serie werd eigenlijk al bij het derde seizoen stopgezet. Toen sprong Netflix echter in het gat en werd de serie vernieuwd voor een vierde reeks. Dat scoorde prima bij de kijker en dus bestelde Netflix ook een vijfde seizoen. Maar dat dan weer wel met een kleine catch: de vijfde reeks zou ook meteen de laatste worden.

Lees ook: "Netflix geef 'Lucifer' a.u.b. een zesde seizoen!"

Een maand nadat Netflix dat nieuws bekend had gemaakt, kwam de streamer wel met goed nieuws voor fans: het seizoen wordt niet tien, maar zestien afleveringen lang. Die zijn straks dus verspreid over twee helften te zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Family Guy' en 'American Dad' verschijnen zeker niet op Disney+
Series / Nieuws

'Family Guy' en 'American Dad' verschijnen zeker niet op Disney+

Onder meer een exclusieve deal van Hulu heeft hier een stokje voor gestoken...

Het is nog maar even wachten tot Disney+ echt van start gaat. De nieuwe en langverwachte streamingdienst wordt gelanceerd op 12 november en eigenlijk hebben we best reeds een goed zicht op de films en series die bij de lancering beschikbaar zullen zijn. Zo weten we bijvoorbeeld dat The Simpsons met zekerheid beschikbaar zal zijn. Blinken uit in afwezigheid? Onder meer Family Guy en American Dad!!

Heel wat fans reageerden behoorlijk verrast toen bekend werd gemaakt dat wel The Simpsons, maar niet Family Guy van Fox te zien zou zijn op Disney+. Nochtans is dit niet zo vreemd. Vorig jaar heeft Hulu namelijk bekend gemaakt dat ze de exclusieve streamingrechten in handen had gekregen van zowel Family Guy als American Dad!. Toch is dit niet de enige reden waarom het weinig waarschijnlijk lijkt dat deze series ooit zullen worden toegevoegd aan het aanbod van Disney+.

Familievriendelijk
Disney heeft er geen geheim van gemaakt dat ze een familievriendelijke streamingdienst wil zijn. Natuurlijk zijn er in The Simpsons enkele stoute grapjes terug te vinden, maar deze zijn toch nog van een compleet ander niveau dan in Family Guy en American Dad!.

Disney heeft eerder ook reeds aangegeven dat er wel bepaalde PG-13 content op de streamingdienst zal komen te staan, maar er bijvoorbeeld geen enkele R-rated content zal worden toegevoegd. Dit zorgt er in combinatie met de deal die Hulu wist te verzilveren voor dat de populaire Fox series niet op de streamingdienst van Disney te zien zullen zijn.

Fans van beide animatieseries mogen dan wel enigszins teleurgesteld zijn omwille van dit nieuws, toch zal de aanwezigheid van The Simpsons voor velen toch wel één en ander goedmaken. Toch?!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Simpsons' verkleden zich als Disney-personages in nieuwe teaser
Series / Trailer

'The Simpsons' verkleden zich als Disney-personages in nieuwe teaser

Bart Simpson is allesbehalve blij met de overstap.

Met nog maar twee weken te gaan tot de lancering van streamingdienst Disney+, heeft het Huis van Muis nu een nieuwe teaser onthuld waarin we The Simpsons verkleed zien als bekende Disney-persoanges. Alle 30 seizoenen van de beroemde animatieserie zijn vanaf 12 november a.s. te streamen via Disney+.

Lees ook: Marvel-grootheden krijgen gastrollen in 'The Simpsons'

The Simpsons is een creatie van Matt Groening (Futurama, Disenchantment) en is in de laatste decennia uitgegroeid tot een waar fenomeen. De stemmencast van de serie bestaat uit namen als Dan Castellaneta (als Homer Simpson), Julie Kavner (als Marge), Nancy Cartwright (als Bart) en Yeardley Smith (als Lisa).

Twee weken wachten
Over twee weken is het ook buiten Nederland zo ver: Disney+ is een feit! Naast The Simpsons kunnen we vanaf dat moment de al beschikbare content streamen (denk aan Pixar, Star Wars en Marvel), maar ook een hoop nieuwe series, waaronder The Mandalorian. Nog even geduld dus!

Lees ook: Spin-off voor 'The Simpsons'?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Charmante en supermaffe trailer voor 'The World According to Jeff Goldblum'
Series / Trailer

Charmante en supermaffe trailer voor 'The World According to Jeff Goldblum'

Vreemde vogel Jeff Goldblum ontdekt de wondere wereld om hem heen in zijn nieuwe Disney+ serie

Vreemde vogel Jeff Goldblum heeft een Disney+ serie genaamd The World According to Jeff Goldblum, en nu is er een nieuwe trailer uitgekomen! Deze bevat veel leuke beelden van Goldblum die met zoveel plezier en verwondering de wereld om hem heen bekijkt.

In de 12-delige serie neemt "Jeff Goldblum ons mee op een vermakelijke, inzichtelijke en speelse rit! In elke aflevering ontrafelt hij met fascinerende wetenschap en geschiedenis bedrieglijk vertrouwde objecten in de wereld om ons heen."

"Van sneakers, ijs, koffie en cosmetica tot alles daartussenin, Jeff ontdekt hoe zelfs de eenvoudigste dingen ongelooflijke, soms grillige achtergrondverhalen hebben. Door het prisma van Jeff's altijd nieuwsgierige en zeer vermakelijke geest, is niets zoals het lijkt in deze nieuwe serie."

De coole en vermakelijke Goldblum weet het enthousiast te brengen! Zijn serie is op Disney+ te zien vanaf 12 november.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Camila Mendes (Riverdale) in sexy 'Rick and Morty' Halloweenkostuum!
Series / Celebrity

Camila Mendes (Riverdale) in sexy 'Rick and Morty' Halloweenkostuum!

De bloedmooie actrice heeft voor een opvallend kostuum gekozen...

In de populaire serie Riverdale speelt actrice Camila Mendes het personage van Veronica Lodge. De reeks staat er om bekend wat seksuele spanning niet te schuwen en ook de betere dansmoves missen hun effect niet. Ook voor Halloween ziet de prachtige actrice er behoorlijk sexy uit!

Camila plaatste op haar Instagram een foto in haar Halloween kostuum. Dat kostuum is geïnspireerd op de populaire animatieserie van Cartoon Network Rick and Morty. In tegenstelling tot wat je nu wellicht zal vermoeden is het niet zo dat Camila er voor heeft gekozen om zich te verkleden als één van de vrouwelijke personages die deel uitmaken van de reeks. In plaats daarvan koos ze voor één van de meest populaire, mannelijke personages, namelijk de wetenschapper Rick Sanchez.

Lees ook: Nieuw op Netflix: 'Riverdale' seizoen 4!

Sexy
Camila had zichzelf niet alleen moeite, maar ook kosten kunnen besparen door gewoon een witte wetenschappersjas aan te trekken, maar dat is buiten de actrice gerekend. Uiteraard moest haar Halloween kostuum namelijk ook iets sexy hebben en het moet gezegd... het resultaat mag er zijn. Oordeel vooral zelf door het bekijken van de onderstaande foto!

Bekijk op instagram


Uiteraard mocht ook een replica van de portal gun van Rick Sanchez niet ontbreken. In de serie maakt dit gadget het dan ook mogelijk voor niet alleen Rick, maar ook diens kleinzoon, Morty, om snel te reizen tussen verschillende dimensies en universums.

Lees ook: Actrice 'Camila Mendes' (Riverdale) ooit gedrogeerd en seksueel misbruikt
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Veel Star Wars-geweld in nieuwe trailer 'The Mandalorian'!
Series / Trailer

Veel Star Wars-geweld in nieuwe trailer 'The Mandalorian'!

Disney+ start over twee weken.

Nee, geen Luke Skywalker of Han Solo. Wel een compleet nieuw personage: The Mandalorian acteur van Pedro Pascal, bekend uit de series Game of Thrones en Narcos. Hieronder zie je een compleet nieuwe trailer voor de Star Wars-serie The Mandalorian!

Op 12 november trapt de eerste live-action Star Wars-serie af op Disney+ en daarin zien we een compleet nieuw avontuur van een personage dat veel wegheeft van de slechterik Boba Fett. The Mandalorian is een intergalactische premiejager en hij reist door het Star Wars-universum op zoek naar nieuwe schatten.



Veel bekende regisseurs
De eerste aflevering is geregisseerd door Dave Filoni, bekend van de animatiefilm Star Wars: The Clone Wars, en er zijn ook afleveringen geregisseerd door Rick Famuyiwa, Deborah Chow, Bryce Dallas Howard en Taika Waititi.

Lees ook: Wanneer de afleveringen van 'The Mandalorian' verschijnen op Disney+

De serie van showrunner Jon Favreau (Iron Man, The Lion King speelt zich af in de periode van vijf jaar na Return of the Jedi en 25 jaar voor The Force Awakens. Er zijn acht aflevering en de laatste episode wordt op 27 december op Disney+ geplaatst. Vanaf dan kun je dus bingen.

Lees ook: Het verschil tussen Boba Fett en The Mandalorian
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Prachtige karakterposters Star Wars-serie 'The Mandalorian'!
Series / Nieuws

Prachtige karakterposters Star Wars-serie 'The Mandalorian'!

Over twee weken is de eerste live-action Star Wars-serie een feit!

Met nog een dikke twee weken te gaan tot de eerste aflevering beschikbaar wordt gesteld op Disney+, heeft Disney een reeks karakterposters van The Mandalorian online geplaatst. Deze flitsende afbeeldingen kun je hieronder in al hun glorie bekijken.

Lees ook: Star Wars-serie 'The Mandalorian' heeft een gestoord hoog budget

Na de verhalen over Jango en Boba Fett, is het nu tijd voor een nieuwe strijder in het Star Wars-universum. The Mandalorian speelt zich af na de val van het Rijk, maar voor het ontstaan van de First Order. We volgen in de serie een wapenslingeraar die aan de rand van het heelal allerhande avonturen beleeft.

Boeiende personages
Waar The Mandalorian vooral op lijkt te leunen is een reeks boeiende personages. Zo zien we op de posters Pedro Pascal als de titulaire Mandalorian, Gina Carano als Cara Dune, Carl Weathers als Greef en IG-11 (stem van Taika Waititi).

Lees ook: Opnames tweede seizoen Star Wars-serie 'The Mandalorian' begonnen!









Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Het blijft een puinhoop achter de schermen van 'American Gods'
Series / Nieuws

Het blijft een puinhoop achter de schermen van 'American Gods'

Het blijft maar mislopen achter de schermen.

In het derde seizoen, verandert de cast van American Gods. Dominique Jackson is nu gecast als Ms. World in de derde reeks. Zij wordt omschreven als een incarnatie van Mr. World, de leider van de nieuwe goden die gespeeld wordt door Crispin Glover.

De vraag is nu wat dat betekent voor de rol van Glover in de serie. Mocht Glover vertrekken, is dat niet helemaal nieuw voor de franchise. Eerder liet ook Gillian Anderson, die in de eerste reeks te zien was als Media, verstek gaan en werd zij vervangen door Kahyun Kim als New Media. Verder was ook Kristin Chenoweth niet te zien, na in de eerste reeks als Easter te zien te zijn geweest.

Lees ook: Nieuwe naam bekend gemaakt voor derde seizoen 'American Gods'

Nieuwe showrunner
De serie werd in maart door Starz vernieuwd voor een derde reeks. Tegelijk kondigde de televisiezender aan dat er een nieuwe showrunner zou komen in de vorm van Chic Eglee. "Ik ben dolblij dat American Gods een derde seizoen krijgt en kijk er heel erg naar uit om met Chic Eglee samen te werken," aldus schrijver Neil Gaiman toen de serie vernieuwd werd en Eglee aangesteld werd als nieuwe showrunner.

De derde reeks van de serie heeft nog geen premièredatum.

Lees ook: Marilyn Manson in 'American Gods'!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Stopt 'American Horror Story' nu wel of niet?
Series / Nieuws

Stopt 'American Horror Story' nu wel of niet?

Ryan Murphy doet een duit in het zakje.

Wat Ryan Murphy betreft, gaat zijn horrorserie American Horror Story ook na het tiende seizoen door. De show is elk jaar te zien op FX rond de maand oktober en elk seizoen weer volgen we een nieuw angstaanjagend verhaal. Momenteel bevindt de show zich in het negende seizoen, dat 1984 heet.

Dit seizoen van de serie is bovenal een ode aan de slasherfilms uit de jaren tachtig. Dat brengt weer heel wat bekende gezichten uit de franchise met zich mee. De serie is ondertussen ook vernieuwd voor een tiende en mogelijk laatste seizoen. Maar nu vertelt Murphy dat hij wil dat de boel doorgaat.

Lees ook: Eerste trailer 'American Horror Story: 1984' neemt slasher-genre jaren '80 op de hak

Deal met Netflix
Mogelijk gooit een deal van Murphy met Netflix roet in het eten. Hij tekende voor vijf jaar bij de streamingdienst en bracht recent de serie The Politician uit. Maar wat Murphy betreft, is dat niet het eind van zijn FX-projecten en dat zijn er nogal wat. "Dit is iets dat zo geliefd is, dat het volgens mij gewoon door zou moeten gaan," laat Murphy weten.

Lees ook: Angelica Ross gecast voor 'American Horror Story'

"Zelfs nu is het wereldwijd een van de meest populaire series die er zijn," aldus de showrunner en bedenker. Hij wil het blijven doen en stelt wel gedacht te hebben over een einde. Maar hij hoopt "nog wel even door te kunnen."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Grote onthullingen over de 'Borg' in 'Star Trek: Picard'
Series / Nieuws

Grote onthullingen over de 'Borg' in 'Star Trek: Picard'

Fans van de Star Trek-franchise mogen hun borst wel nat maken!

Acteur Patrick Stewart gaat in op de eerste aflevering van de serie Star Trek: Picard. Volgens Stewart zullen er grote onthullingen gedaan worden rond de Borg in de serie. Dat wordt dus heel interessant!

De serie speelt zich twintig jaar af na de gebeurtenissen in Star Trek: Nemesis uit 2002 af. De gebeurtenissen worden beïnvloed door twee grote voorvallen in het universum, waarvan eentje de film Nemesis is. Nu vertelt Picard dat fans na het zien van de pilot "veel meer over de Borg zullen weten."

Lees ook: 'Star Trek: Picard' krijgt mogelijk tweede seizoen

Twee bekende Borg
In elk geval zitten er twee bekende Borg in de serie: Hugh en Seven of Nine. Het is nog niet duidelijk hoe groot hun rol in de serie zal zijn, maar ze krijgen in elk geval wel een rol. Duidelijk uit de eerste trailers werd ook al dat de Borg een rol krijgen en op de een of andere manier een grote rol hebben.

Lees ook: Gloednieuwe trailer 'Star Trek: Picard'!

De Borg zijn cybernetische wezens, allemaal verbonden aan een collectief. Ze zijn vaak te zien geweest in series en hebben Picard en zijn bemanning wel vaker lastiggevallen om hen te assimileren. Dat ze terugkeren kan dus bijna alleen maar slecht nieuws zijn voor Jean-Luc.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ewan McGregor legt uit waarom er een 'Obi-Wan'-serie komt
Series / Nieuws

Ewan McGregor legt uit waarom er een 'Obi-Wan'-serie komt

Het moest eigenlijk een film worden.

Acteur Ewan McGregor is binnen een paar jaar weer te zien als Star Wars-held Obi-Wan Kenobi. Hij krijgt een zesdelige serie als Obi-Wan en zal dan even te zien zijn. Dat Obi-Wan terug zou keren wist McGregor al zo'n vier jaar, maar wat we nog niet wisten, is dat de acteur echt oorspronkelijk in een film te zien zou zijn.

Nu is zeker dat er een serie komt rond Obi-Wan Kenobi. Oorspronkelijk was het de bedoeling dat het een film zou worden, zo bevestigt McGregor. "Het was niet altijd gepland als een serie, vooral niet in het begin," vertelde hij. "Toen we er in het begin over spraken, was dat niet het idee, maar alles is veranderd en snel ook."

Lees ook: Ewan McGregor loog jarenlang over Obi-Wan Kenobi

Veel beter
Dat wil echter niet zeggen dat McGregor niet blij is met het feit dat hij een serie krijgt in plaats van een film. Sterker nog, daar is de acteur juist blij mee: "Ik ben heel blij dat het op deze manier gemaakt gaat worden," vertelde hij.

Het wordt voor het eerst sinds 2005 dat McGregor te zien is in een Star Wars-gerelateerd project.

Lees ook: Oude bekende terug in Obi Wan-serie voor Disney+
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.