search
Jennifer Aniston (Friends) zoent met Ellen DeGeneres tijdens interview
Series / Celebrity

Jennifer Aniston (Friends) zoent met Ellen DeGeneres tijdens interview

De actrice bleek er geen enkele moeite mee te hebben!

Het was een behoorlijk opvallend tafereel in de Ellen DeGeneres Show. In de laatste show kreeg DeGeneres niemand minder dan actrice Jennifer Aniston (Friends) over de vloer. Nu weten we dat Ellen DeGeneres best wel wat gewoon is, maar toch hebben we zo'n donkerbruin vermoeden dat deze show haar nog wel even bij zal blijven.

Recent konden kijkers van de Ellen DeGeneres Show reeds zien hoe Howard Stern tijdens zijn interview kuste met DeGeneres. Naar aanleiding van die kus vroeg Aniston aan DeGeneres hoe het was, of ze er van genoot en of ze er niet een beetje opgewonden van raakte. DeGeneres antwoordde door te stellen dat ze wel kust met mannen, maar dat ze er niet mee vrijt.

Ook DeGeneres had van haar kant een pittig vraagje klaar voor Aniston. Ze vroeg de bloedmooie actrice namelijk wanneer ze voor het laatste een vrouw op de lippen had gekust... Aniston kon niet anders dan aangeven dat ze zich dat niet meer kon herinneren waarna DeGeneres prompt naar voren leunde!

Kus
Het vervolg op bovenstaande laat zich raden. Aniston kuste DeGeneres vol op de mond en dat wisten de kijkers wel te smaken! Heb je de bewuste aflevering niet gezien en wil je toch deze bijzondere kus niet missen? Bekijk dan snel even het onderstaande filmpje!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen