'Batwoman' krijgt na een tegenvallende start toch een volledig eerste seizoen!

Batwoman scoort genoeg voor volledig 1e seizoen

The CW bestelt nog eens negen afleveringen!

Jim Pedd, 28 oktober 2019 om 15:39

Nu de eerste drie afleveringen van Batwoman te zien zijn geweest, heeft The CW besloten om de serie een volledig seizoen te gunnen. De serie trok gemiddeld 1,5 miljoen kijkers per aflevering en een 0,4 rating op de gewilde 18-49 demografie.
Alhoewel die kijkcijfers niet gigantisch hoog zijn, is de serie wereldwijd te zien en verdient The CW er desondanks goed geld aan. En dus is nu besloten dat het eerste seizoen negen extra afleveringen krijgt en daarmee eindigt met 22 afleveringen in totaal.

Lees ook: 'Batwoman' wordt (on)terecht afgebrand

Opvolger Batman
De Arrowverse-serie draait om Kate Kane. Zij was nooit van plan om de nieuwe gemaskerde heldin van Gotham te worden, maar drie jaar nadat Batman verdwenen is, heeft de stad een held nodig. De politie worstelt namelijk met criminele bendes die veel sterker zijn. En dus doet Kate het kostuum aan om de stad en haar familie te beschermen.

Lees ook: Crossover Supergirl en Batwoman op komst?

Batwoman werd trouwens al enige tijd voordat de serie begon onthuld in crossover-aflevering Elseworlds. Die diende toen als een backdoor-pilot en nu blijkt dus met succes!

Bron: TVLine

Lees meer over: The CW, Batwoman, Arrowverse, Kate Kane

Populair nieuws