HBO maakt DC-serie 'Green Lantern'!

HBO maakt DC-serie 'Green Lantern'!

Er zit een gigantische ruimteserie aan te komen voor HBO Max.

Jim Pedd, 31 oktober 2019 om 06:00

Ooit was het de bedoeling dat er films rond Superman, Batman en Green Lantern zouden komen in het DCEU. Waar die eerste twee lukten, gold dat niet voor de film rond Green Lantern. Maar niet getreurd, er is nu een serie aangekondigd rond het personage. Een serie die te zien zal zijn op de nieuwe streamingdienst HBO Max.
De serie wordt ontwikkeld door Greg Berlanti en omschreven als de grootste DC-serie tot nu toe. Heel veel details wilde Berlanti niet bekendmaken, al zei hij dat de show de ruimte in gaat.

De Green Lanterns
"In wat onze grootste DC-serie ooit gemaakt belooft te worden, trekken we de ruimte in met een Green Lantern," aldus Berlanti, die vervolgens vertelde dat hij niets meer dan dat mocht bekendmaken. Een vrij summiere aankondiging dus, maar met een grote belofte erin.

De Green Lantern zou meestrijden tegen DC-schurk Darkseid in het DCEU, maar dat kregen we nooit te zien nadat de resultaten aan de box office van Justice League, evenals de ontvangst, tegenvielen. Deze serie zet de boel recht hopen we en laat de Lanterns zien, die dankzij magische ringen superkrachten hebben.

Lees meer over: HBO Max, HBO, Green Lantern, Greg Berlanti

Populair nieuws