search
Emilia Clarke geeft eindelijk antwoord: 'GOT'-koffiebeker is van [...]
Series / Celebrity

Emilia Clarke geeft eindelijk antwoord: 'GOT'-koffiebeker is van [...]

Maanden na de \'Game of Thrones\'-finale, hebben we eindelijk het antwoord op een van de meest gestelde vragen van de iconische show: wie heeft er in het laatste seizoen een koffiebeker achtergelaten in een scène?

Maanden na de Game of Thrones-finale, hebben we eindelijk het antwoord op een van de meest gestelde vragen van de iconische show: wie heeft er in het laatste seizoen een koffiebeker achtergelaten in een scène?

Emilia Clarke geeft antwoord bij The Tonight Show met Jimmy Fallon wie een koffiebeker voor de actrice neer heeft gezet tijdens de feestelijke scène in Winterfell. Sophie Turner beweerde eerder dat haar collega Kit Harrington de boosdoener was.

Lees ook: HBO maakt 'Game of Thrones: House of the Dragon'!

In de tv show vraagt Fallon aan Clarke om te reageren op die opmerking: "We hadden onlangs een feest voor de Emmy's, en Conleth Hill - die Varys speelt, die naast me zit in die scène - hij trekt me opzij en hij zegt: Emilia, ik moet je iets vertellen. Ik moet je iets vertellen, liefje. De koffiebeker is van mij."

Het was dus de Master of Whispers die verantwoordelijk was voor een van de grootste blunders ooit van de show! De 33-jarige actrice vervolgde:

"Het was Conleth's koffiebeker, zei hij. Hij zegt: Ik denk dat ik het was, het spijt me. Ik wilde niets zeggen, omdat het leek alsof jij alle woede over je heen kreeg. En ik dacht: Wat ?!"

"Hij was misschien dronken, maar hij zei het!"



Lees ook: 'Game of Thrones'-makers: "We luisterden niet naar onze fans"
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen