search

Ons nieuws van vrijdag 1 november 2019

Gaten Matarazzo barst van de ideeën voor S4 van 'Stranger Things'
Series / Interview

Gaten Matarazzo barst van de ideeën voor S4 van 'Stranger Things'

Voor het vierde seizoen van \'Stranger Things\' heeft acteur Gaten Matarazzo ideeën genoeg! Wie weet komen ze uit...

Stranger Things-ster Gaten Matarazzo zit bij de The Tonight Show met Jimmy Fallon om te praten over Halloween, zijn nieuwe show Prank Encounters, en natuurlijk Stranger Things. Voor het vierde seizoen van de Netflix-serie heeft hij in ieder geval ideeën genoeg!

Matarazzo beweert helemaal niks te weten over het volgende seizoen van de populaire serie en vertelde Fallon: "Ik heb geen idee wat de teaser betekent. Nee, echt, ik weet het niet. Ik wil het weten."

Bekijk op instagram

Maar als het aan hem lag, zou hij zijn personage Dustin een pauze gunnen van de enge taferelen van 'The Upside Down'.

Lees ook: Wanneer kan je 'Stranger Things' seizoen 4 gaan bekijken?

"Ik wil dat Dustin volledig alleen op avontuur gaat, buiten alles om." zei Matarazzo. "Misschien betekent dat gewoon dat Dustin in Florida is, in Disneyland. Dan knipt het beeld elke 20 minuten naar hem op Space Mountain."

Fallon haalde Matarazzo ook over om met hem mee te doen aan een ietwat chaotische uitvoering van 'The NeverEnding Story', een populair nummer omdat Matarazzo en costar Gabriella Pizzolo deze zongen in het derde seizoen van de show.



Lees ook: Op deze films is S4 van 'Stranger Things' geïnspireerd
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Emilia Clarke geeft eindelijk antwoord: 'GOT'-koffiebeker is van [...]
Series / Celebrity

Emilia Clarke geeft eindelijk antwoord: 'GOT'-koffiebeker is van [...]

Maanden na de \'Game of Thrones\'-finale, hebben we eindelijk het antwoord op een van de meest gestelde vragen van de iconische show: wie heeft er in het laatste seizoen een koffiebeker achtergelaten in een scène?

Maanden na de Game of Thrones-finale, hebben we eindelijk het antwoord op een van de meest gestelde vragen van de iconische show: wie heeft er in het laatste seizoen een koffiebeker achtergelaten in een scène?

Emilia Clarke geeft antwoord bij The Tonight Show met Jimmy Fallon wie een koffiebeker voor de actrice neer heeft gezet tijdens de feestelijke scène in Winterfell. Sophie Turner beweerde eerder dat haar collega Kit Harrington de boosdoener was.

Lees ook: HBO maakt 'Game of Thrones: House of the Dragon'!

In de tv show vraagt Fallon aan Clarke om te reageren op die opmerking: "We hadden onlangs een feest voor de Emmy's, en Conleth Hill - die Varys speelt, die naast me zit in die scène - hij trekt me opzij en hij zegt: Emilia, ik moet je iets vertellen. Ik moet je iets vertellen, liefje. De koffiebeker is van mij."

Het was dus de Master of Whispers die verantwoordelijk was voor een van de grootste blunders ooit van de show! De 33-jarige actrice vervolgde:

"Het was Conleth's koffiebeker, zei hij. Hij zegt: Ik denk dat ik het was, het spijt me. Ik wilde niets zeggen, omdat het leek alsof jij alle woede over je heen kreeg. En ik dacht: Wat ?!"

"Hij was misschien dronken, maar hij zei het!"



Lees ook: 'Game of Thrones'-makers: "We luisterden niet naar onze fans"
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste brute trailer grootse Netflix-serie 'The Witcher'!
Series / Trailer

Eerste brute trailer grootse Netflix-serie 'The Witcher'!

In december start de grootse Netflix-serie.

Net voor de kerstdagen kun je via Netflix kijken naar de grootschalige fantasyserie The Witcher waarin Henry Cavill te zien is al een heuse monsterjager!

Naast de vele nieuwe beelden, en Cavill in een badkuip, weten we nu ook wanneer The Witcher aftrapt. Dit zal op 20 december zijn en dan staan gelijk alle acht afleveringen online. De serie is gebaseerd op de verhalen van Andrzej Sapkowski en uiteraard verschenen er ook meerdere games. Hieronder de compleet nieuwe trailer!



Lees ook: 'The Witcher' bevat een zeer bizar personage

Cavill als monsterjager!
In The Witcher zien we hoe Cavills eenzame monsterjager Geralt of Rivia het moeilijk heeft om een plek te vinden in een wereld waarin mensen vaak nog goddelozer blijken te zijn dan beesten om hen heen. Maar wanneer het lot hem naar een krachtige tovenares en een jonge prinses met een gevaarlijk geheim drijft, moeten de drie samen de steeds gevaarlijkere wereld zien te doorkruisen.

De serie is bedacht door showrunner Lauren Schmidt Hissrich (The West Wing, The Umbrella Academy).

Lees ook: Nieuwe foto's 'The Witcher' met mysterieus monster!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: 'Atypical' seizoen 3!
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'Atypical' seizoen 3!

De reeks is nog steeds razend populair!

In de eerste twee seizoenen heeft Sam (gespeeld door Keir Gilchrist) tijdens zijn datingavonturen heel wat harten weten te veroveren. We zijn er van overtuigd dat hij dat ook in het derde seizoen van de serie Atypical zal gaan doen. Jij ook? Bekijk dan snel het derde seizoen van deze populaire serie vanaf vandaag, vrijdag 1 november 2019 op Netflix!

Atypical werd voor het eerst op de wereld losgelaten in het jaar 2017. In geen tijd wist de reeks uit te groeien tot een zeer populaire titel. Atypical vertelt het verhaal van Sam die lijdt aan autisme en het zat is om alleen door het leven te gaan. Hij besluit dan ook dat het tijd is om niet alleen onafhankelijk te worden, maar ook een vriendin te leren kennen. Dat blijkt echter heel wat minder eenvoudig te zijn dan hij had verwacht.

Ondertussen zijn we alweer toe aan het derde seizoen van de reeks en die belooft voor Sam bijzonder spannend te worden. In het derde seizoen staat Sam immers voor een grote stap, namelijk zijn eerste kennismaking met het college-leven! Seizoen 3 van Atypical bestaat uit in totaal 10 afleveringen.

Verrassend meeslepend
Heel wat mensen zijn fan van Atypical vanaf het eerste uur. Dat blijkt ook uit de scores die aan de serie worden gegeven op gespecialiseerde websites. Op IMDB valt bijvoorbeeld een score af te lezen van 8,3/10. Op de website Rotten Tomatoes bedraagt de actuele Average Audience Score maar liefst 96 procent!

Heb je nog nooit eerder gehoord van Atypical en wil je alvast een leuk voorsmaakje krijgen van het derde seizoen? Bekijk dan zeker eens de onderstaande trailer! Ben jij een fan van het eerste uur? In dat geval kan je het derde seizoen van deze geweldige reeks vanaf vandaag, vrijdag 1 november 2019 bekijken op Netflix!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: 'Line of Duty' seizoen 5!
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'Line of Duty' seizoen 5!

In het vijfde seizoen speelt 'Stephen Graham' de corrupte agent...

Line of Duty is terug! Sinds de lancering van het eerste seizoen van de reeks in 2012 heeft Line of Duty heel wat fans weten te verzamelen. Deze fans kunnen vanaf vandaag, 1 november 2019 het vijfde seizoen bekijken op de populaire streamingdienst Netflix!

Line of Duty vertelt het verhaal van een speciale eenheid die deel uitmaakt van de politie, namelijk AC-12. De hoofdrollen in de serie zijn weggelegd voor Martin Compston (bekend van onder meer Sweet Sixteen) en Vicky McClure (bekend van onder meer Broadchurch). Zij kruipen in de huid van de personages Steve Arnott en Kate Fleming. In elk seizoen wordt er door de eenheid jacht gemaakt op een corrupte agent. Deze keer is het de beurt aan Stephen Graham (Boardwalk Empire) om die eer op zich te nemen.

Wat de fans ongetwijfeld wel zullen weten is dat Line of Duty is bedacht door Jed Mercurio. Hij is ook onder meer bekend van de serie Bodyguard. Het vijfde deel van de reeks verscheen eerder dit jaar uiteraard reeds op BBC First en is dus vanaf nu ook te zien op Netflix.

Populair
Line of Duty kan rekenen op een aanzienlijke populariteit. De reeks weet daar ook zonder meer aanspraak op te maken door haar uitstekende verhaallijnen en het prima optreden van de cast. Op de gespecialiseerde website IMDB weet ze een score neer te zetten van 8,6/10. Dat is reeds behoorlijk indrukwekkend, maar het kan nog beter. Op die andere website, namelijk Rotten Tomatoes ligt de Average Audience Score immers zelfs op maar liefst 94 procent!

Wil je graag alvast een voorsmaakje van wat het vijfde seizoen van Line of Duty allemaal voor jou in petto zal hebben? In dat geval kan je de onderstaande trailer bekijken! Wie meteen het vijfde seizoen wil bekijken kan dit aldus doen vanaf vandaag, vrijdag 1 november 2019 op Netflix!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Serie over de superrijke kindermisbruiker Jeffrey Epstein in de maak
Series / Nieuws

Serie over de superrijke kindermisbruiker Jeffrey Epstein in de maak

McKay en HBO werkten eerder samen aan de series Eastbound & Down en Succession.

Na het grote succes van Eastbound & Down en Succession zullen regisseur/producent Adam McKay en HBO opnieuw met elkaar samenwerken.

McKay heeft een vijf jaar durende deal gesloten met HBO, die ervoor zorgt dat hij met zijn productiemaatschappij Hyperobject Industries de meest aantrekkelijke projecten als eerste te zien krijgt. Een van de eerste van deze projecten is een miniserie over de onlangs overleden en zeer omstreden miljardair Jeffrey Epstein,

Een zaak met losse eindjes
De zaak Epstein werd in de media groot belicht door het onderzoek dat Julie K. Brown deed naar zijn zaak. Dit onderzoek leidde uiteindelijke mede tot de arrestatie van Epstein in juli dit jaar. Hij werd veroordeeld voor een groot aantal zaken van kindermisbruik. Een paar maanden later werd hij onder zeer twijfelachtige omstandigheden dood aangetroffen in zijn cel. Het is overigens nog onduidelijk wanneer de miniserie zal worden uitgezonden of wat de titel ervan gaat zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom 'Game of Thrones' spin-off The Long Night gecancelled is
Series / Nieuws

Waarom 'Game of Thrones' spin-off The Long Night gecancelled is

HBO hakte een opvallende knoop door.

Gisteren werd bekend gemaakt dat, nadat er een pilot was gemaakt, de serie The Long Night in het Game of Thrones-universum niet doorgaat. HBO bleef verrassend stil bij die aankondiging. Vandaag leren we gelukkig iets meer over de redenen achter de opvallende beslissing.

De voornaamste reden ligt in het feit dat er een heel andere spin-off in de maak is: House of the Dragon. Die draait om de Targaryen-familie die het continent Westeros binnenvalt. Dat bestaat dan al uit de Zeven Koninkrijken die we al kennen. Daarmee is de serie een stuk toegankelijker dan de geplande spin-off die nu dus niet doorgaat.

Lees ook: HBO schrapt 'Game of Thrones' prequelserie met Naomi Watts!

Ver in het verleden
De spin-off van Jane Goldman en met een pilotscript van George R.R. Martin speelde zich duizenden jaren in het verleden af. Westeros bestaat dan nog uit meer dan honderd kleine koninkrijken en is een heel ander continent dan we kennen uit GoT.

Lees ook: 'Game of Thrones' krijgt mogelijk nog meer spin-offs!

Precies dat maakt de serie een stuk minder toegankelijk voor de casual fan waar HBO het van moet hebben. Daarnaast schijnt de pilot enorm slecht ontvangen te zijn en dat zal zeker niet geholpen hebben. Maar marketingtechnisch is het ook een stuk beter om een serie te hebben die mensen enigszins kennen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Batman-prequel 'Pennyworth' krijgt tweede seizoen
Series / Nieuws

Batman-prequel 'Pennyworth' krijgt tweede seizoen

Ook volgend jaar dus te zien op Epix!

De serie Pennyworth doet iets dat nog niet gebeurd is in de Batman-franchise, namelijk het daadwerkelijk verkennen van de oorsprong van butler Alfred Pennyworth. De serie krijgt nu al een tweede seizoen van televisiezender Epix.

De show toont Alfred ver voordat hij de butler van Bruce Wayne wordt en hem helpt bij het bestrijden van de misdaad in Gotham City. We zien hem als hij net terug is van zijn dienstjaren bij het Britse leger en op zoek is naar een nieuw doel in zijn leven. Dat vindt hij in een samenwerking met Thomas Wayne.

Lees ook: 'Pennyworth' laat ons de persoonlijkheid van Batman zien

Tweede seizoen
Afgelopen woensdag maakte Epix al bekend dat de serie een tweede reeks zoi krijgen. "Pennyworth is een grote hit voor ons. Omarmd door fans en critici, is het ook meteen de best bekeken première van een Epix-original tot nu toe," begon Epix-chef Michael Wright een statement over de vernieuwing. Hij zegt verder uit te kijken naar een tweede seizoen van de makers.

Lees ook: Eerste trailer Batman spin-off 'Pennyworth'

Hoeveel afleveringen de tweede reeks krijgt is niet zeker. De eerste heeft er in elk geval tien, dus dat zou een goede indicatie kunnen zijn van wat we mogen verwachten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gerucht: dit wordt de schurk van MCU-serie 'Moon Knight'!
Series / Nieuws

Gerucht: dit wordt de schurk van MCU-serie 'Moon Knight'!

Dit zou wel eens een interessante serie kunnen worden.

Disney maakte heel wat mensen blij dit najaar. Toen maakte het namelijk bekend dat er een serie komt rond Marvel-held Moon Knight. Fans hoopten al heel lang dat hij een rol zou krijgen in het MCU, en dat gaat nu dus ook gebeuren. Veel is er over de serie nog niet bekend, maar vandaag hebben we wel een gerucht over de schurk.

De site MCU Cosmic stelt op basis van bronnen binnen de productie dat ze weten wie mogelijk de schurk wordt. Stained Glass Scarlett zou in de serie te zien zijn om het Moon Knight moeilijk te maken. Of zij de voornaamste slechterik wordt is niet duidelijk, maar het zou gaan om een rol in een aantal afleveringen.

Lees ook: Dit zoekt Marvel voor hoofdrol 'Moon Knight'

Stained Glass Scarlett
Scarlett debuteerde in de veertiende Moon Knight-comic en heeft geen superkrachten. Wel gebruikt ze een gevaarlijke kruisboog waar ze heel wat schade mee aan kan richten. In de comics heeft ze wel een psychische connectie met Moon Knight en dat maakt haar mogelijk ook zo interessant als slechterik. Zo kan ze in zijn dromen te zien zijn en communiceren ze met elkaar door te denken.

De serie rond Moon Knight heeft nog geen releasedatum maar zal pas na 2021 op Disney+ te zien zijn. Vermoedelijk komen er zes afleveringen. Er zijn nog geen castleden gevonden.

Lees ook: Gerucht: Werewolf by Night komt naar MCU
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.