search
'Suits' spinoff 'Pearson' na slechts één seizoen alweer geschrapt
Series / Nieuws

'Suits' spinoff 'Pearson' na slechts één seizoen alweer geschrapt

De reeks wist het succes van Suits op geen enkele manier te evenaren...

Er werd behoorlijk veel verwacht van de Suits spinoff Pearson. Fans van de oorspronkelijke reeks zagen er een leuk vervolg in voor hun favoriete serie, maar daar komt al snel een einde aan. USA Network heeft namelijk bekend gemaakt dat het, het na amper één seizoen reeds voor bekeken houdt met Pearson.

Toen de Pearson spinoff verscheen was er slechts één voormalige Suits ster in terug te zien. Fans koesterden echter de hoop dat er in de toekomst nog meer bekende gezichten voorbij zouden komen, maar daar krijgen ze dus de kans niet toe. Eigenlijk waren er slechts een handvol overeenkomsten met de oorspronkelijke Suits serie. Pearson speelde zich namelijk ook af in een compleet andere stad en de setting was ook beduidend donkerder.

Tegenvallende resultaten
Toch, voor wie het nieuws rond Pearson een beetje heeft gevolgd komt het cancellen wellicht niet helemaal als een verrassing. Verschillende bronnen waaronder ook Deadline hadden namelijk eerder reeds laten uitschijnen dat de kijkcijfers van de reeks bijzonder tegenvielen. In tegenstelling tot de serie Suits kon ze dan ook eigenlijk op geen enkel moment op een degelijke populariteit rekenen.

Dienen we nu echt definitief afscheid te nemen van alle Suits-personages? In een tijd waarin de revivals en spinoffs ons om de oren vliegen valt natuurlijk niets uit te sluiten. De toekomst zal het moeten uitwijzen!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen