Spannende Halloween-aflevering 'Riverdale' shockeert fans

Halloween-aflevering 'Riverdale' shockeert fans

Is één van de belangrijkste hoofdpersonages van de reeks echt dood?

Geoffrey Ketels, 4 november 2019 om 09:19

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Riverdale staat er om bekend een serie te zijn welke een ongelofelijke populariteit geniet. Elke week opnieuw zitten heel wat fans van de reeks dan ook voor hun televisie gekluisterd om de nieuwste aflevering te kunnen bekijken. De laatste aflevering, welke volledig in het teken stond van Halloween heeft duidelijk haar sporen nagelaten bij een groot deel van de fans.
In eerste instantie leek er niet zoveel aan de hand te zijn met de aflevering. Op enkele flauwe grappen, wat vage telefoontjes en een benarde situatie voor Veronica na hield de aflevering het Halloween-aspect vrij goed binnen de perken... althans tot helemaal op het laatst.

Lees ook: Camila Mendes (Riverdale) in sexy ‘Rick and Morty’ Halloweenkostuum!

Jughead
Nu staat Riverdale er om bekend een serie te zijn welke het niet schuwt om haar kijkers even op het puntje van de stoel te zetten, maar de Halloween-aflevering slaat werkelijk alles. De aflevering wordt namelijk afgesloten in het mortuarium. Daar zien we Betty en Jughead's vader, de sheriff FP Jones samen met betraande ogen naar een lichaam kijken die nog onder een deken ligt. Wanneer het deken verdwijnt wordt het toegetakelde lichaam zichtbaar van Jughead. Dat is opvallend, want tijdens de aflevering werd hij nog zonder kleerscheuren uit een benaderde situatie bevrijd.

Op social media laat de community van Riverdale zich nu stevig horen. Zij zijn duidelijk in shock door het laatste beeld van de Halloween-aflevering en steken dat niet onder stoelen of banken. Is Jughead echt dood? Het lijkt weinig waarschijnlijk, maar met Riverdale weet je maar nooit. We hebben zo'n voorgevoel dat de volgende aflevering hier meer duidelijkheid over zal scheppen!

Lees ook: Actrice 'Camila Mendes' (Riverdale) ooit gedrogeerd en seksueel misbruikt

Bron: Express.co.uk

Lees meer over: Riverdale, serie, Netflix

Populair nieuws