search

Ons nieuws van maandag 4 november 2019

Nieuw op Netflix: 'Outlander' seizoen 4!
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'Outlander' seizoen 4!

Het vierde seizoen was eerder exclusief te bekijken bij Ziggo...

De serie Outlander heeft sinds de lancering van haar eerste seizoen een trouwe schare fans weten te verzamelen. Deze fans hebben lange tijd uitgekeken naar het verschijnen van het vierde seizoen van de reeks op de streamingdienst Netflix. Dat wachten is nu voorbij. Het vierde seizoen van Outlander is namelijk vanaf morgen, dinsdag 5 november 2019 te bekijken bij Netflix!

Het vierde seizoen van Outlander vertelt het verhaal van Jamie en Claire welke beiden zijn gestrand in de Verenigde Staten. Ze willen graag terugkeren naar Schotland, maar hebben geen andere keuze dan er voorlopig in Amerika het beste van te proberen maken. Klein minpuntje? De huidige inwoners van de nieuwe wereld, namelijk de Cherokee zijn niet bepaald opgezet met de komst van de blanke indringers.

Lees ook: 4e seizoen 'Outlander' binnenkort te zien bij Netflix!

Uitstekend onthaal
Het zal niemand verbazen wanneer we zeggen dat niet alleen de kijkers, maar ook de critics doorgaans laaiend enthousiast zijn over de reeks Outlander. Dit is ook meteen terug te zien in de scores op gespecialiseerde websites. Op met name IMDB is er bijvoorbeeld sprake van een score van 8,4/10. Op Rotten Tomatoes bedragen de scores van de Average Tomatometer evenals de Average Audience Score respectievelijk 91 en 90 procent. Toch best behoorlijk indrukwekkend.

Ondanks het feit dat het vierde seizoen nu pas wordt toegevoegd op Netflix werd inmiddels ook al de startdatum van het vijfde seizoen bekend gemaakt. Deze wordt in de Verenigde Staten vanaf 16 februari 2020 uitgezonden. Ziggo heeft reeds laten optekenen dat de afleveringen één dag na het verschijnen in Amerika ook te zien zullen zijn op hun platform.

Wil je alvast graag enkele beelden zien van het vierde seizoen van Outlander? Dan is het de moeite waard om even de onderstaande trailer te bekijken! Voor het bekijken van het vierde deel uit de reeks kan je vervolgens vanaf morgen, dinsdag 5 november 2019 terecht bij Netflix!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ian Somerhalder (V-Wars) opgenomen in ziekenhuis
Series / Celebrity

Ian Somerhalder (V-Wars) opgenomen in ziekenhuis

De opnames van V-Wars blijken behoorlijk gevaarlijk te zijn...

Als je heel wat jaren in de huid bent gekropen van een onsterfelijk personage is de kans groot dat dit op een bepaald ogenblik in je hoofd gaat spelen. Toch moet acteur Ian Somerhalder dringend beseffen dat hij niet echt onsterfelijk is. De opnames van zijn nieuwe project V-Wars hebben hem namelijk in het ziekenhuis doen belanden.

In V-Wars speelt Somerhalder het personage van Dr. Luther Swann. De nieuwe rol zorgt er voor dat Somerhalder gewoon een mens is en niet langer een vampier. Bovendien blijkt er ook geen sprake te zijn van een donker kantje bij het personage zoals toch wel het geval was bij Damon Salvatore in The Vampire Diaries. Somerhalder is niet alleen verantwoordelijk voor de hoofdrol in de nieuwe reeks, daarnaast is hij natuurlijk ook de producer van de serie.

Lees ook: Ian Somerhalder deelt telefoonnummer met fans!

Eerste keer
In een recent interview gaf Somerhalder het volgende aan met betrekking tot V-Wars; "Het is de eerste keer dat ik als producer betrokken ben bij een project als dit, maar ik hoop dat jullie er van houden. Ik heb niet alleen mijn hart, maar ook mijn ziel in dit project gelegd welke nu toch alweer meer dan een jaar van mijn leven in beslag neemt. Het heeft me zelfs in het ziekenhuis doen belanden! Toch, het is een fantastische reis geweest. Kijk alsjeblief en laat me vooral weten wat jullie er van vinden!"

Hoe Somerhalder precies in het ziekenhuis is beland werd niet bekend gemaakt. V-Wars gaat in première op 5 december van dit jaar.

Lees ook: Ian Somerhalder: "Niet bang voor nieuwe vampierenserie na The Vampire Diaries"
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuws rondom aankomende Disney+ serie 'Ms. Marvel'
Series / Nieuws

Nieuws rondom aankomende Disney+ serie 'Ms. Marvel'

Maar wanneer de serie verschijnt is niet bekend.

Misschien wel één van de meest interessantste Disney+ / Marvel-series is Ms. Marvel, een superheldenserie over een jonge Amerikaanse heldin uit Pakistaanse roots. Naar verluidt is Marvel Studios al gestart met de casting.

Volgens de geruchten zou Marvel zoeken naar een actrice tussen de zestien en vierentwintig jaar. Zij zou de rol moeten gaan spelen van Kamala Khan a.k.a. Ms. Marvel. Nu meldt Discussing Film dat de studio ook gestart is met de casting voor haar familie. Er worden Pakistaan-Amerikaanse acteurs gezocht voor:

Amir Khan: de oudere broer van Kamala Khan. Er wordt gezocht naar een man net boven de twintig jaar.
Muneeba Khan: de moeder van Kamala Khan, een actrice van tussen de 40 en 50 jaar.
Yusuf Khan: de vader van Kamala Khan, een acteur van tussen de 40 en 50 jaar.

Lees ook: 'Ms. Marvel' kan nog wel eens eng worden

De opnames zouden al in april 2020 moeten starten en mogelijk verschijnt de serie dan nog in 2021 of anders begin 2021. Naar verluidt zou de serie een prioriteit zijn voor Disney+ en wie weet wordt er nog wat gewisseld tussen de reeds aangekondigde series.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Volgend jaar is er 42(!) weken aan 'Walking Dead' te zien
Series / Nieuws

Volgend jaar is er 42(!) weken aan 'Walking Dead' te zien

Een idioot druk jaar.

Er zitten slechts tien weken in 2020 waarin we geen Walking Dead-serie kunnen volgen. Dat is vrij uniek, want er zijn vrijwel geen franchises die zo'n hoeveelheid aan content konden evenaren. Er zijn 42 weken in 2020 waarin er een aflevering te zien is.

Volgend jaar brengt AMC het tweede deel van het tiende seizoen van The Walking Dead uit, evenals het eerste deel van de elfde reeks. Daarnaast krijgen we het zesde seizoen van Fear the Walking Dead te zien, gevolgd door de tien afleveringen van het eerste seizoen van de nog titelloze derde spin-off. En dan zit er ook nog een hele reeks aan films aan te komen.

Lees ook: Kijkcijfers 'The Walking Dead' maken vrije val

Groter dan ooit
Tegenover Variety vertelde COO Ed Carroll van televisiezender AMC dat er meer Walking Dead dan ooit aan zit te komen. "We hebben een consistentie die je nooit eerder gezien hebt," aldus Carroll over volgend jaar. 16 aflevering van de moederserie, 16 afleveringen van Fear en tien van TWD3.

Lees ook: 'The Walking Dead' hoeft als serie nooit te eindigen

En dan is niet het enige, want er wordt ook gewerkt aan miniseries, specials en ander materiaal in de franchise. Het wordt dus een druk jaar!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Spannende Halloween-aflevering 'Riverdale' shockeert fans
Series / Nieuws

Spannende Halloween-aflevering 'Riverdale' shockeert fans

Is één van de belangrijkste hoofdpersonages van de reeks echt dood?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Riverdale staat er om bekend een serie te zijn welke een ongelofelijke populariteit geniet. Elke week opnieuw zitten heel wat fans van de reeks dan ook voor hun televisie gekluisterd om de nieuwste aflevering te kunnen bekijken. De laatste aflevering, welke volledig in het teken stond van Halloween heeft duidelijk haar sporen nagelaten bij een groot deel van de fans.

In eerste instantie leek er niet zoveel aan de hand te zijn met de aflevering. Op enkele flauwe grappen, wat vage telefoontjes en een benarde situatie voor Veronica na hield de aflevering het Halloween-aspect vrij goed binnen de perken... althans tot helemaal op het laatst.

Lees ook: Camila Mendes (Riverdale) in sexy 'Rick and Morty' Halloweenkostuum!

Jughead
Nu staat Riverdale er om bekend een serie te zijn welke het niet schuwt om haar kijkers even op het puntje van de stoel te zetten, maar de Halloween-aflevering slaat werkelijk alles. De aflevering wordt namelijk afgesloten in het mortuarium. Daar zien we Betty en Jughead's vader, de sheriff FP Jones samen met betraande ogen naar een lichaam kijken die nog onder een deken ligt. Wanneer het deken verdwijnt wordt het toegetakelde lichaam zichtbaar van Jughead. Dat is opvallend, want tijdens de aflevering werd hij nog zonder kleerscheuren uit een benaderde situatie bevrijd.

Op social media laat de community van Riverdale zich nu stevig horen. Zij zijn duidelijk in shock door het laatste beeld van de Halloween-aflevering en steken dat niet onder stoelen of banken. Is Jughead echt dood? Het lijkt weinig waarschijnlijk, maar met Riverdale weet je maar nooit. We hebben zo'n voorgevoel dat de volgende aflevering hier meer duidelijkheid over zal scheppen!

Lees ook: Actrice 'Camila Mendes' (Riverdale) ooit gedrogeerd en seksueel misbruikt
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Suits' spinoff 'Pearson' na slechts één seizoen alweer geschrapt
Series / Nieuws

'Suits' spinoff 'Pearson' na slechts één seizoen alweer geschrapt

De reeks wist het succes van Suits op geen enkele manier te evenaren...

Er werd behoorlijk veel verwacht van de Suits spinoff Pearson. Fans van de oorspronkelijke reeks zagen er een leuk vervolg in voor hun favoriete serie, maar daar komt al snel een einde aan. USA Network heeft namelijk bekend gemaakt dat het, het na amper één seizoen reeds voor bekeken houdt met Pearson.

Toen de Pearson spinoff verscheen was er slechts één voormalige Suits ster in terug te zien. Fans koesterden echter de hoop dat er in de toekomst nog meer bekende gezichten voorbij zouden komen, maar daar krijgen ze dus de kans niet toe. Eigenlijk waren er slechts een handvol overeenkomsten met de oorspronkelijke Suits serie. Pearson speelde zich namelijk ook af in een compleet andere stad en de setting was ook beduidend donkerder.

Tegenvallende resultaten
Toch, voor wie het nieuws rond Pearson een beetje heeft gevolgd komt het cancellen wellicht niet helemaal als een verrassing. Verschillende bronnen waaronder ook Deadline hadden namelijk eerder reeds laten uitschijnen dat de kijkcijfers van de reeks bijzonder tegenvielen. In tegenstelling tot de serie Suits kon ze dan ook eigenlijk op geen enkel moment op een degelijke populariteit rekenen.

Dienen we nu echt definitief afscheid te nemen van alle Suits-personages? In een tijd waarin de revivals en spinoffs ons om de oren vliegen valt natuurlijk niets uit te sluiten. De toekomst zal het moeten uitwijzen!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Arrow' seizoen 8 negeert een heel belangrijke traditie
Series / Nieuws

'Arrow' seizoen 8 negeert een heel belangrijke traditie

En dat moest van The CW.

Het laatste seizoen van The CW's Arrow breekt met een traditie. Tot nu toe kon je er zeker van zijn dat elk seizoen een titel leende van een nummer van rocklegende Bruce Springsteen. Maar dit achtste en laatste seizoen verandert die traditie. Waarom? Omdat The CW dat wil.

Producent Marc Guggenheim onthulde op Twitter dat hij wilde dat de aflevering Livin' in the Future zou gaan heten. Maar The CW verbood dat en wilde dat de aflevering de titel Green Arrow and the Canaries zou heten. Dat komt omdat de aflevering als backdoor-pilot voor de spin-off dient.

Echte titel
Alhoewel de titel dus niet is wat Guggenheim wilde, roept hij fans op dat te negeren. "Helaas eiste de studio van ons dat de aflevering net zo zou heten als de spin-off, dus toonde men geen respect voor deze traditie. Ik zou het waarderen als we allemaal gewoon afspreken dat de ECHTE titel van 809 Livin' in the Future is. Dankjulliewel."

Lees ook: Debut dodelijke Deathstroke in nieuwe 'Arrow'-clip

De Springsteen-titels is een traditie die uit het eerste seizoen stamt:
Seizoen 1: Darkness on the Edge of Town
Seizoen 2: The Promise en Streets of Fire
Seizoen 3: This is Your Sword
Seizoen 4: Lost in the Flood
Seizoen 5: Missing
Seizoen 6: The Ties That Bind
Seizoen 7: Living Proof
Seizoen 8: Leap of Faith en Livin' in the Future
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste teaser voor 'Doctor Who' seizoen 12!
Series / Nieuws

Eerste teaser voor 'Doctor Who' seizoen 12!

Binnenkort kunnen we mogelijk meer verwachten!

Fans hopen op nieuwe Doctor Who-informatie nadat de officiële BBC Doctor Who Twitter-pagina een teaserfoto heeft geplaatst. De BBC roept met het onderschrift "Watch this space" op de pagina goed in de gaten te houden.

Op de foto is te zien dat Jodie Whittaker's Doctor de TARDIS verlaat. Fans hopen dat dit een teken is dat de BBC snel met meer informatie komt of misschien zelfs met een trailer. Het was al bekend dat het nieuwe seizoen begin 2020 van start zou gaan. Nu er nog twee maanden te gaan zijn tot 2020 kan dit het juiste moment zijn om de anticipatie te verhogen en om fans enthousiast te maken.



Weinig bekend
Informatie over het nieuwe seizoen is schaars. Jodie Whittaker, die in 2018 geschiedenis schreef als de eerste vrouwelijke Doctor, keert terug in haar rol als dertiende Dr Who. De Doctor is een buitenaardse tijdreiziger van de planeet Gallifrey. In de TARDIS (een ruimteschip/tijdmachine die er uitziet als een klein Brits politiehokje uit de jaren '60) kan de Doctor als 'Time Lord' door tijd en ruimte reizen. Sinds 1963 zijn er dertien verschillende Doctors op tv te zien geweest. De Time Lord is een onsterfelijk wezen dat na iedere dood in een nieuw gedaante regenereert. Na de dood van Peter Capaldi's Doctor kwam hij voor het eerst terug als vrouw.

Lees ook: Bijna kwam er een geweldige 'Doctor Who'-reünie

Fans zagen de Doctor voor het laatst in de Nieuwjaarsspecial van 2019. Daarin moest de Doctor het opnemen tegen de Daleks. Deze cyborgs zijn de grootste vijand van Dr Who. Naast officiële bronnen heeft een onofficieel fanaccount Raggedywho gehint op de terugkeer van de Daleks in seizoen 12. Zij vonden een snapchat filmpje dat gemaakt zou zijn door een voorbijganger langs een set. Hierin is de Clifton hangbrug in het Britse stadje Bristol te zien en een groep Daleks.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.