Eerste teaser voor ‘Doctor Who’ seizoen 12!

Eerste teaser voor ‘Doctor Who’ seizoen 12

Binnenkort kunnen we mogelijk meer verwachten!

Jim Pedd, 4 november 2019 om 06:00

Fans hopen op nieuwe Doctor Who-informatie nadat de officiële BBC Doctor Who Twitter-pagina een teaserfoto heeft geplaatst. De BBC roept met het onderschrift “Watch this space” op de pagina goed in de gaten te houden.
Op de foto is te zien dat Jodie Whittaker's Doctor de TARDIS verlaat. Fans hopen dat dit een teken is dat de BBC snel met meer informatie komt of misschien zelfs met een trailer. Het was al bekend dat het nieuwe seizoen begin 2020 van start zou gaan. Nu er nog twee maanden te gaan zijn tot 2020 kan dit het juiste moment zijn om de anticipatie te verhogen en om fans enthousiast te maken.Weinig bekend
Informatie over het nieuwe seizoen is schaars. Jodie Whittaker, die in 2018 geschiedenis schreef als de eerste vrouwelijke Doctor, keert terug in haar rol als dertiende Dr Who. De Doctor is een buitenaardse tijdreiziger van de planeet Gallifrey. In de TARDIS (een ruimteschip/tijdmachine die er uitziet als een klein Brits politiehokje uit de jaren ’60) kan de Doctor als ‘Time Lord’ door tijd en ruimte reizen. Sinds 1963 zijn er dertien verschillende Doctors op tv te zien geweest. De Time Lord is een onsterfelijk wezen dat na iedere dood in een nieuw gedaante regenereert. Na de dood van Peter Capaldi’s Doctor kwam hij voor het eerst terug als vrouw.

Lees ook: Bijna kwam er een geweldige 'Doctor Who'-reünie

Fans zagen de Doctor voor het laatst in de Nieuwjaarsspecial van 2019. Daarin moest de Doctor het opnemen tegen de Daleks. Deze cyborgs zijn de grootste vijand van Dr Who. Naast officiële bronnen heeft een onofficieel fanaccount Raggedywho gehint op de terugkeer van de Daleks in seizoen 12. Zij vonden een snapchat filmpje dat gemaakt zou zijn door een voorbijganger langs een set. Hierin is de Clifton hangbrug in het Britse stadje Bristol te zien en een groep Daleks.


Lees meer over: Doctor Who, BBC, Jodie Whitaker, Peter Capaldi

Informatie over de serie: Doctor Who

Populair nieuws