Jason Momoa: "Ik voelde me bedrogen door Game of Thrones"

Jason Momoa:

En dat ondanks zijn vurige romance met Emilia Clarke!

Door redactie, 5 november 2019 08:38

Jason Momoa heeft in een recent interview uitgehaald naar de makers van onder meer de serie Game of Thrones. De acteur liet tijdens het interview in kwestie meermaals optekenen zich in zekere zin bedrogen te voelen door de productie van meerdere series waarin hij heeft meegespeeld. Hij is namelijk van mening dat de verhaallijnen van zijn personages vaak vroegtijdig werden afgerond.
In eerste instantie verwijst Momoa vooral naar de productie van Game of Thrones. Hij is dan ook van mening dat zijn personage veel te vroeg naar de eeuwige jachtvelden werd gestuurd. Concreet liet de imposante acteur het volgende optekenen:

"Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik werd bedrogen in verschillende dingen die ik deed. Neem nu bijvoorbeeld het personage van Drogo in Game of Thrones. Mijn personage stierf in de reeks vooraleer er echt dieper op het emotionele aspect kon worden ingegaan. Met mijn nieuwste project See is dat gelukkig anders. In die reeks komt mijn personage pas echt tot leven en wordt zijn verhaallijn op optimale wijze uitgediept. Dat is wat ik eigenlijk altijd al wou, ook in Game of Thrones.

Lees ook: Emilia Clarke geeft eindelijk antwoord: 'GOT'-koffiebeker is van [...]

See
In de serie See kruipt Momoa in de huid van het personage Baba Vass. Het gaat hierbij niet zomaar om eender welk personage, maar wel om het hoofdpersonage. See is één van de eerste series welke is gelanceerd op het gloednieuwe streamingplatform Apple TV+. De serie komt van de hand van Steven Knight en Francis Lawrence (The Hunger Games).

Heb je nog helemaal niets van de gloednieuwe serie See gezien, maar ben je wel benieuwd wat deze reeks allemaal voor jou in petto heeft? In dat geval is het aan te raden om even de onderstaande trailer te bekijken... uiteraard met Jason Momoa in de hoofdrol!


Bron: Cinemablend.com

Lees meer over: Game of Thrones, Jason Momoa, serie

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws