Nieuw op Netflix: 'The End of the F***ing World' seizoen 2

Nieuw op Netflix: The End of the F***ing World S2

Hoe gaat het verhaal nu precies verder?

Geoffrey Ketels, 5 november 2019 om 09:08

The End of the F***ing World was wellicht één van de meest verrassende nieuwe series van het voorbije jaar. Het concept was gedurfd, maar bleek meteen aan te slaan bij de fans. Nu verschijnt morgen, dinsdag 5 november 2019 het tweede deel van de reeks op Netflix. Wat mogen we daar nu precies van verwachten?
De Britse reeks vertelt het verhaal van James en Alyssa, twee tieners die er op een bepaalde dag voor kiezen om thuis weg te lopen. James heeft echter het idee dat hij een psychopaat is waardoor hij plant om Alyssa te vermoorden. Dat is echter net even anders uitgedraaid. Tot op moment van schrijven is er eigenlijk over het tweede seizoen nog niet zoveel bekend. De verschillende teasers die de wereld in werden gestuurd hebben wel duidelijk gemaakt dat het verhaal terug over Alyssa zal gaan. Wat er uiteindelijk van James is geworden is tot dusver niet bekend.

Verrassend populair
Na het verschijnen van het eerste seizoen van The End of the F***ing World wist de reeks eigenlijk behoorlijk verrassend in geen tijd uit te groeien tot één van de meest populaire Netflixreeksen tot dusver. Het eerste seizoen was goed voor in totaal acht afleveringen die telkens 20 minuten duurden. Ondanks het korte, eerste seizoen wist de serie toch het hart van menig aantal kijkers te veroveren.

Ook op gespecialiseerde websites vallen prima scores af te lezen voor The End of the F***ing World. Op IMDB bedraagt de score bijvoorbeeld 8,1/10. Op die andere gespecialiseerde website, namelijk Rotten Tomatoes liggen de scores op respectievelijk 96 (Average Tomatometer) en 90 (Average Audience Score) procent.

Wil je alvast graag een voorsmaakje van wat het tweede seizoen van deze succesvolle serie allemaal voor jou in petto zal hebben? Bekijk dan zeker eens de onderstaande trailer! Verder is het tweede seizoen van The End of the F***ing World dus te bekijken vanaf morgen, dinsdag 5 november 2019 op Netflix!


Bron: Netflix.com

Lees meer over: The End of the Fucking World, serie, Netflix

Populair nieuws