Voor de Kerst! De nieuwe Netflix kerstserie 'Merry Happy Whatever'

Netflix kondigt eerste echte kerstserie aan

De eerste kerstserie van de streamingdienst verschijnt op 28 november!

Geoffrey Ketels, 6 november 2019 om 14:40

Stiekem houden we er eigenlijk allemaal wel van, die zeemzoete kerstfilms die elk jaar opnieuw op ons worden losgelaten. Eerder raakte reeds bekend dat ook Netflix dit jaar weer met enkele nieuwe kerstfilms op de proppen komt, maar daar komt nu ook een heuse serie bij! Netflix heeft namelijk de reeks Merry Happy Whatever aangekondigd!
Merry Happy Whatever is de eerste kerstserie die ooit door Netflix wordt gelanceerd. Naar aanleiding van de bekendmaking heeft de streamingdienst ook meteen een eerste trailer de wereld ingestuurd. Deze trailer maakt de opzet van de reeks meteen duidelijk. Ze vertoont dan ook niet onaanzienlijke gelijkenissen met Meet the Parents. We maken in de trailer dan ook kennis met een berooide muzikant die luistert naar de naam Matt. Hij gaat Kerstmis vieren bij zijn schoonfamilie en natuurlijk wil hij daarbij een goede indruk maken. Dat is echter buiten de vader van zijn aanstaande bruid Don gerekend!

Eerste Netflix kerstserie
De eerste kerstserie van Netflix Merry Happy Whatever komt van de hand van Tucker Cawley. Hij ging eerder ook al aan de slag als schrijver voor Everybody Loves Raymond. Ben je ook al benieuwd wat deze kerstserie allemaal voor ons in petto zal hebben? Bekijk dan zeker alvast even de trailer! Ook op het verschijnen van de reeks is het eigenlijk niet zo lang meer wachten, in tegendeel. Netflix heeft namelijk bekend gemaakt dat ze vanaf 28 november te zien zal zijn!


Bron: Netflix

Lees meer over: Merry Happy Whatever, Netflix, serie, kerstserie, Kerstmis

Populair nieuws