Dominic West steelt de show in 'The Affair' [Dvd]

Dominic West steelt de show in 'The Affair' [Dvd]

In 2019 is deze serie definitief afgerond.

Bram de Groot, 7 november 2019 10:56

Bedenkers: Sarah Treem | Hagai Levi | Cast: Dominic West (Noah Solloway), Ruth Wilson (Alison Bailey), Maura Tierney (Helen Butler), Joshua Jackson (Cole Lockhart), Jake Siciliano (Martin Solloway), e.a. | Uitzending serie: 2014 - heden | Tv-zenders: Showtime
De dramaserie The Affair mag zich een van de succesvollere, toch iets onbekendere series van afgelopen jaren noemen. Niet alleen werd de serie erg sterk ontvangen, ook was er een vaste groep kijkers en won de serie een aantal grote prijzen, met zelfs een Golden Globe voor Beste dramaserie. Actrices Ruth Wilson en Maura Tierney en acteur Dominic West vielen ook in de prijzen.

Universal Pictures bracht recent het vierde seizoen uit op Dvd. Hieronder de trailer en de synopsis, en vervolgens een blik op de inhoud van de uitgave.


Het vierde seizoen lijken de geheimen die hen samen brachten en uit elkaar scheurden voorbij voor Noah, Alison, Helen en Cole. Allemaal op hun eigen zoektocht met in het vooruitzicht zelfs nieuwe relaties. Maar het verleden laat ze niet meer los: waar moeten ze zich aan vasthouden en wat moeten ze achterlaten?Serie: The Affair - Seizoen 4 | Aantal discs 4 x Dvd | Speelduur: 10 x ca. 54 minuten | Beeld: 16 x 9 (1.78 : 1) | Geluid: Engels Dolby Audio 5.1 | Ondertitels: Nederlands | EAN: 5053083198299 | Release: oktober 2019 | Met dank aan: Universal Pictures

De vier schijven van deze Dvd-uitgave van het vierde seizoen van The Affair zitten verpakt in doorzichtige amaray Dvd-keepcase. In de binnenkant tref je aanvullende informatie aan over de afzonderlijke afleveringen, met de titels en Engelstalige synopsissen. Ook wordt duidelijk dat de extra's op schijf vier staan.

Beeld en geluid
De topserie The Affair verdient eigenlijk de beste beeldkwaliteit gezien de fraaie opnames bij de zee en andere mooie omgevingen. Helaas is in Nederland alleen de Dvd-uitgave beschikbaar en ondanks dat het beeld niet optimaal is, is dit zeker geen slechte transfer te noemen. Het beeld is duidelijk niet 100 procent scherp en hier en daar zijn er wat kleinere gebreken (blokvorming). De keur is verder degelijk en de geluidstrack is Dolby Digital 5.1, en dat is meer dan voldoende bij deze serie.

Aantal extra's
Het bonusmateriaal is redelijk beperkt, geplaatst op de vierde schijf. Zo kun je kijken naar de featurette Sink Back into the Ocean. Deze zou je overigens alleen moeten bekijken als je het complete vierde seizoen gezien hebt, aangezien er wordt ingezoomd op de afronding van het seizoen. Daarnaast zijn er twee Character Profiles-video's te kijken, namelijk van Alison / Cole / Ben en van Noah / Helen / Vik.

Seizoen 5 recent afgerond!
In de States is het laatste seizoen met elf afleveringen begin deze maand afgerond. Daarin zien we belangrijke gezichten weer terug, met een nadruk op Dominic Wests Noah Solloway, Maura Tierney's Helen Butler en Julia Goldani Telles' Whitney Solloway. Hieronder de trailer:


Lees ook: Anna Paquin in laatste seizoen 'The Affair'

Lees meer over: Dvd, Review, Recensie, The Affair, Dominic West, Ruth Wilson, Seizoen 4

Informatie over de serie: The Affair

Populair nieuws