Trailer voor 'Westworld' seizoen 3!

Trailer voor 'Westworld' seizoen 3!

"If Data Is Destiny, Then You Chart the Path."

Bram de Groot, 10 november 2019 09:20

Met een visueel prachtige wereld en een pakkend, intrigerend verhaal is de serie Westworld een van de eyecatchers van HBO. Het is duidelijk (nog) geen kijkcijferskanon als Game of Thrones, maar indrukwekkend is het geheel wel.
Het derde seizoen verschijnt ergens in 2020 en heeft de subtitel The New World meegekregen, nadat seizoen 1 de titel The Maze kreeg en seizoen The Door. Hieronder zie je een eerste teaser voor seizoen drie met de titel Incite Anthem. Uiteraard keren in het nieuwe seizoen Evan Rachel Wood en Aaron Paul terug als respectievelijk Dolores en Caleb.


Het tweetal komt terecht in een neo-Los Angeles en daar zien ze hoe robots in de echte wereld worden behandeld. Maeve (Thandie Newton) belandt in een park met een WOII-thema, gesitueerd in nazi-Duitsland.

Eerste helft van 2020
Naar verwachting verschijnt seizoen 3 van Westworld in de eerste helft van 2020 en dit keer zijn er geen tien, maar acht afleveringen. Naar verluidt zal een eenvoudigere verhaallijn gekozen dan in het complexere tweede seizoen. Neem uiteraard even een kijkje op de website van Incite.

Lees ook: 'Westworld' krijgt kort derde seizoen

Bron: HBO

Lees meer over: Westworld, Seizoen 3, Ed Harris, Talulah Riley, 2020, Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Aaron Paul

Informatie over de serie: Westworld

Populair nieuws