Netflix-serie 'The Sandman' nu al goed voor een tweede seizoen

'The Sandman' nu al goed voor een tweede seizoen

Er wordt nog hard gezocht naar een hoofdrolspeler voor de langverwachte graphic novel-verfilming.

Zilko Tarici, 10 november 2019 om 09:20

Fans van stripreeks The Sandman kijken halsreikend uit naar nieuwtjes over de verfilming die Netflix op de planning heeft staan. En hoewel we nog niet eens hebben gehoord wie de hoofdrol zal spelen in de serie, heeft bedenker Neil Gaiman onthuld dat er nu al plannen klaarliggen voor een tweede seizoen.
Lees ook: Epische Netflix-serie 'The Sandman' blijft trouw aan de graphic novels

Tijdens een interview met Radio Times liet Gaiman, die de serie samen met showrunner Allan Heinberg en David S. Goyer zal realiseren, weten dat de ontwikkeling van het 11-delige eerste seizoen uitstekend verloopt, maar dat toekomstplannen ook al gevormd zijn:

"We zijn met z'n drieën; showrunner Heinberg, Goyer en ik. We zijn net klaar met het schrijven van de eerste aflevering, het uitwerken van de overkoepelende plot en hoe de eerste twee seizoenen eruit komen te zien. We zullen zien hoe alles gaat lopen."

Veel pogingen, weinig resultaat
Er zijn sinds de jaren '90 al heel wat pogingen gedaan om de Sandman-strips tot leven te brengen. De meest recente poging was die van Joseph Gordon-Levitt, die de hoofdrol zou spelen in en de regie op zich zou nemen van een filmversie voor New Line Cinema.

Lees ook: Aantal afleveringen 'Sandman' seizoen 1 bekend!

Bron: Radio Times

Lees meer over: The Sandman, David S Goyer, Neil Gaiman, Netflix, Allan Heinberg

Populair nieuws