Grote Marvel-series van Disney+ krijgen vorm!

She-Hulk & Moon Knight in goede handen.

Bram de Groot, 10-11-2019 10:24

Aankomende dinsdag start Disney+ en gelijk kun je kijken naar de eerste Star Wars-serie, The Mandalorian. Dat is natuurlijk erg leuk, maar de fan van Marvel moet nog ongeveer een jaar wachten op de eerste Marvel-serie, The Falcon and the Winter Soldier. Als die eenmaal te zien is, zullen er snel vele andere Marvel-series gaan volgen.
Twee van de series die vermoedelijk in 2022 verschijnen zijn She-Hulk en Moon Knight. Beide series hebben nu schrijvers gevonden.

Volgens The Hollywood Reporter zal Rick & Morty-schrijver Jessica Gao het verhaal van de serie She-Hulk vorm gaan geven. The Umbrella Academy-schrijver Jeremy Slater mag dat doen voor Moon Knight.

Achtergrond van de Marvel-personages
Moon Knight is een huurmoordenaar die voor dood is achtergelaten en weer tot leven komt met dank van de Egyptische maangod Khonshu. She-Hulk is het nichtje van Bruce Banner en zij krijgt met mindere mate de krachten van de Hulk. Ze behoudt echter wel deels haar persoonlijkheid, inclusief haar intelligentie en haar emoties.

Bron: THR

Lees meer over: She Hulk, Moon Light, What If, Marvel, Disney, Michael B Jordan, Josh Brolin, Tom Hiddleston, Jeremy Renner, Jeffrey Wright

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Langverwachte Marvel-serie pas in 2025 te zien

Langverwachte Marvel-serie pas in 2025 te zien

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in