'The Mandalorian' wordt totaal vernieuwend voor tv

'The Mandalorian' wordt totaal vernieuwend voor tv

De Star Wars-serie is straks zo uniek als maar kan.

Jim Pedd, 11 november 2019 om 08:12

De serie The Mandalorian wordt heel anders dan “wat het publiek tot nu toe op welk platform dan ook gezien heeft”, belooft Disney-baas Bob Iger ons vandaag. Als de serie begint op 12 november, is de serie een voorbeeld van wat Disney+ ons in de toekomst gaat brengen.
Dat mag ook wel, daar de serie zo’n 15 miljoen dollar per aflevering heeft gekost. Het eerste seizoen van acht afleveringen beviel echter zo goed dat Disney Jon Favreau meteen groen licht heeft gegeven voor een tweede reeks. Die wordt nu opgenomen en zal volgend jaar ergens te zien zijn op de streamingdienst.

Lees ook: Meerdere Mandalorians in 'The Mandalorian'?

Toekomst op tv
“De eerste live-action Star Wars-serie is heel anders dan wat het publiek tot nu toe ooit gezien heeft op welk platform dan ook en is een voorbeeld van de kwaliteit van de verhalen die Disney+ zullen definiëren,” belooft Iger. De serie is een van de drie Star Wars-series die gemaakt worden voor de streamingdienst en indicatief voor de franchise.

Lees ook: Nieuwe teaser 'The Mandalorian' onthult Ming-Na Wens personage

Star Wars heeft naar het schijnt namelijk niet zijn toekomst in de bioscoop, maar vooral op het kleinere scherm. Als The Rise of Skywalker straks in de bioscopen te zien is geweest, gaan de bioscoopfilms tijdelijk met pauze.

Bron: CB

Lees meer over: Star Wars, The Mandalorian, Lucasfilm, Disney Plus

Populair nieuws