Marvels 'Moon Knight' wordt iets speciaals

De showrunner belooft ons een fantastische rit.

Jim Pedd, 11-11-2019 07:07

Marvel Studios heeft een showrunner gevonden voor de Moon Knight-serie die voor Disney+ gemaakt wordt. Jeremy Slater schreef daarna op sociale media hoe het gaat zijn om de serie te maken. We mogen volgens Slater verwachten dat het een fantastische rit wordt en iets speciaals gaat zijn.
"Ik was zeven toen ik mijn eerste Marvel-comic kocht. Mijn leven veranderde terplekke," aldus Slater. "Het is niet overdreven als ik zeg dat het de grootste eer uit mijn carrière is om me bij het MCU te mogen voegen. Ik ben opgewonden, bang en ontzettend gelukkig. En alhoewel ik jullie nog niets mag vertellen over het verhaal of de cast, kan ik wel vertellen dat we een ruimte vol geweldige schrijvers gevonden hebben, die echt van dit personage houden. En we werken samen hard om iets speciaals voor jullie te maken. Dus blijf vooral hangen en kijk maar uit. Moon Knight komt eraan en het wordt geweldig."

Lees ook: Wordt een van deze mannen Marvels 'Moon Knight'?

De serie
De serie draait om Marc Spector, een voormalig marinier die nu als huurling werkt voor de CIA. Hij wordt in Egypte verraden en voor dood achtergelaten. Uiteindelijk overleeft Marc door een deal te sluiten met de vergeten godheid Khonshu, die hem krachten geeft. Daardoor wordt hij Moon Knight, de Fist of Khonshu.

Lees ook: Gerucht: dit wordt de schurk van MCU-serie 'Moon Knight'!

De serie is vermoedelijk pas in 2022 te zien.

Bron: Jeremy Slater

Lees meer over: Moon Knight, MCU, Marvel Studios, Disney Plus, Jeremy Slater

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix komt deze week met 7 nieuwe series

Netflix komt deze week met 7 nieuwe series

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie