Eerste teaser Crisis on Infinite Earths!

Eerste teaser Crisis on Infinite Earths!

Een megacrossover in het Arrowverse!

Jim Pedd, 11 november 2019 om 10:33

The CW heeft eindelijk een promo vrijgegeven voor Crisis on Infinite Earths, de grootste crossover in het Arrowverse tot nu toe. De crossover is later dit jaar te zien en verenigt alle series die The CW maakt rond DC Comics-personages en zal de toekomst van het gedeelde universum op z’n kop zetten.
In de promo zien we daar alvast een eerste hint voor. We zien heel veel van de helden die zich voorbereiden op een grote en gevaarlijke strijd. Ze dragen hun kostuums en maken zich duidelijk op voor de strijd. Suit Up is dan ook de slogan van deze crossover.

Lees ook: De grote schurk van megacrossover Crisis on Infinite Earths onthuld!

De clip
We zien in de clip onder meer J’onn J’onnz a.k.a. Martian Manhunter, Sara Lance a.k.a. White Canary, Kara Danvers a.k.a. Supergirl, Barry Allen a.k.a. The Flash, Kate Kane a.k.a. Batwoman en Lex Luthor. Zij lijken zich te bevinden in een steengroeve waar een grote strijd zal plaatsvinden. Ook zien we een van de vele Supermen die te zien is in de crossover. Hieronder de promo!De Crisis on Infinite Earths is gebaseerd op de DC-avonturen van dezelfde naam en zal helden vanuit alle hoeken van het multiversum bij elkaar brengen. Zij moeten gezamenlijk proberen te voorkomen dat de Anti-Monitor alle werelden vernietigt. En die is daar al heel succesvol mee bezig. En dus meldt de steeds zwakkere Monitor zich bij onze helden om samen te strijden.

Lees ook: The Flash gaat dood in Crisis on Infinite Earths

Lees meer over: Crisis on Infinite Earths, The CW, Arrowverse, Arrow, The Flash

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws