Satelliet in 'The Walking Dead' heeft een verrassend doel

Satelliet in TWD heeft een verrassend doel

Eindelijk weten we waarom het ding moest crashen.

Jim Pedd, 13 november 2019 om 06:00

In de première van het tiende seizoen van The Walking Dead crashte een Sovjet-satelliet. Het zorgde voor groot gevaar, want onze groep overlevenden moest het Whisperer-gebied betreden om de brand te blussen. Een gebeurtenis die dit seizoen richting oorlog laat hollen.
Nadat de brand, die de Oceanside-gemeenschap bedreigde, geblust is, wist Eugene net genoeg tijd te krijgen van Michonne om wat onderdelen te verzamelen. Die kon hij gebruiken want “ze hebben ongelofelijke waardevolle technologische implicaties” voor de gemeenschappen. Nu blijkt wat voor nut dan precies.

Contact met iedereen
Eugene gebruikte de onderdelen van de satelliet om zijn radio te verbeteren. Zo is er beter contact tussen Alexandria, Hilltop en de Oceanside-groep. Dankzij de Sovjet-satelliet hebben ze echter ook een veel groter bereik dat het mogelijk maakt om contact te leggen met gemeenschappen die eerder niet te bereiken waren.

En dat is ook meteen het moment waarop de dame Stephanie in het spel komt. Zij speelt een grote rol in het verhaal van Eugene en zijn groep en maakt onderdeel uit van een groep van bijna 50.000 overlevenden. Kortom: dat wordt nog wat!

Bron: CB

Lees meer over: The Walking DEad, AMC, Satelliet

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws